2777
2789
عنوان

نگرانم رابطه و سونگرافی و دکتر زنان بیایین یه دیقه

| مشاهده متن کامل بحث + 531 بازدید | 45 پست
سونو ک من رفتم هیچکس رو راه نمی‌داد همسرم طفلی تو کف بود بچه رو ببینه 🤕😂 حالا اینا ک باید تنها باش ...

منم ندیدم کسی رو راه بدن 

شاید جوابشو برده پیش دکتر با مادرش بوده 

زبان را مگردان به عیب کسان  که خود عیب داری ومردم زبان                                                              خدا یک علی داشت.                                                             الحمدالله که آن هم امام ما شد 💚💚💚💚💚هیچ وقت یه پولدار بد باعث نمیشه از پول بدت بیاد   !  پس چرا یه دیندار بد ؛ باعث میشه از دین بدت بیاد؟؟؟💔💔💔

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اخه مامان کنارم بود. چی میتونستم بگم.

آها خب از اول بگو.

ببین میتونستی وقتی رفتی بیرون ب مامانت بگی بیرون وایسه بری ب دکتر بگی یه سوال دارم.

یا اگه اجازه ندادن ب منشی میگفتی در گوشش منشی بره بگه رابطه داشتی

خدارو ۱۰۰ هزار مرتبه شکر مادر یه پسر کوچولوی ناز شدم...خدایا انشاالله همه ی منتظرا این حس رو تجربه کنن🤲
اخه با وجود کیست فولیکول. PCO و تنبلی و نامرتبی پری. حامله هم میشه شد؟

آره چرا ممکن نباشه.قسمت باشه ب اوضاع بدنت ربطی نداره.

با این خیال راحت احتمال زیاد حامله ای.

خدارو ۱۰۰ هزار مرتبه شکر مادر یه پسر کوچولوی ناز شدم...خدایا انشاالله همه ی منتظرا این حس رو تجربه کنن🤲
اخه با وجود کیست فولیکول. PCO و تنبلی و نامرتبی پری. حامله هم میشه شد؟

عزیزم منم مثل خودت فک میکردم با وجود کیست و تنبلی تخمدان خیلی دیر باردار میشه شد ولی درکمال ناباوری ناخواسته بلردار شدمم 

شما هم بیبی چک بزن اگه مثبت شد برو دکتر

به جای اینکه منتظر باشم کسی بیاد زندگیم تغییر بده و خوشبختم کنه خودم باید دست به کار بشم و خودم خوشبخت ترین کنم
فکرنکنم

خب بگه چقدر گذشته از رابطه اش؟؟

خودش باید با دفعات قبل مقایسه کنه اگه خیلی عادیه چرا پیگیر شده..

بعد خیال راحت خیلی تاثیر داره ببین مورد زیاد دیدم بعد چندین سال ۷.سال ۸ سال با هزار روش درمانی ناموفقه بعد یه بار باردار میشه مثلا با ای وی اف بعد دیگه خیال طرف راحته بددن جلوگیری رابطه داره که من ک هزار تا مشکل دارم حامله نمیشم یهو دوسه ماه بعد زایمان دوباره باردار میشه.خیلی شنیدماااا.یا افرادی ک بچه ب سرپرستی میگیرن بعد یه مدت خودشون باردار میشن چون فکر و ذکرشون درگیر بارداری نیست جلوگیری ندارن باردار میشن.

خب بگه چقدر گذشته از رابطه اش؟؟خودش باید با دفعات قبل مقایسه کنه اگه خیلی عادیه چرا پیگیر شده..بعد خ ...

من یه سالی میشه این مشکل رو دارم هربار هم دکتر میرم فقط قرص ال دی  اینبار هم مثل دفعات قبل رفتم. ۳ روز از رابطم گذشته دیروز سونو دادم امروز هم دکتر اینو پرسید 

آره چرا ممکن نباشه.قسمت باشه ب اوضاع بدنت ربطی نداره.با این خیال راحت احتمال زیاد حامله ای.

اخه ۳ روز از رابطه گذشته محافظت نشده. ولی  قبل ارضا رابطه رو قطع کردیم از این مطمئنم دیروز سونو دادم 

من یه سالی میشه این مشکل رو دارم هربار هم دکتر میرم فقط قرص ال دی اینبار هم مثل دفعات قبل رفتم. ۳ ر ...

نه خب اونایی ک پریود خیلی نامنظم دارن تخمک گذاریشون هم اصلا منظم نیست یه بار میبینی اول این ماه بوده یه بار وسط ماه بعد.اگر بچه نمیخوای و عقدی سفت و سخت جلوگیری کن خدا بخواد بده میده ب هیچ مشکلیم کار نداره.