2777
2789
عنوان

نامزدم گفت چون شما دخترا ⛔️ دارید ما مردا باید خرجتون کنیم🤯

| مشاهده متن کامل بحث + 895 بازدید | 58 پست
حرفات ضد و نقیضه از طرفی میگی میخوایم به زودی ازدواج کنیم زشته بگم بعد میگی دیشب جدا شدم ....

منظورم اینه توی اون لحظه برای یه مرد زشته ک بخواد با ادمی ک زندگی کنیم این حرفا رو بزنه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه جدا شدم مخصوصا ک قرار بود برم شهر اونا توو غربت زندگی کنم

ببین منم رابطه رو تموم کردم و می‌دونم چقدر سخته بخصوص اولش

حالا دو سه روز تا یک هفته اول ممکنه کلا ندونی چکار کردی و برات مهم نباشه 

بعد اون وقتی نبودش رو حس می‌کنی احساس می‌کنی دیگه زندگیت ادامه نداره دیگه آدم بهتری نمیاد برات مدام ممکنه اشک بریزی و به گذشته فکر کنی و خوبیاش و خاطرات خوبتون رو یاداوری کنی شب خوابشو ببینی و....

ولی تحمل کن تهش سه ماه طول بکشه که واکنش طبیعی بدنه به فقدان اون شخص 

چندماه این درد جدایی رو میکشی ولی بعد اون از زندگیت لذت میبری

بهتر از اینه چندسال زیر یک سقف ارزو به دل بمونی و با پشیمونی دوباره برگردی خونه بابات و موقعیت های خوبتم از دست بدی

«از رها کردن نترس…هیچ‌کس نمی‌تواند چیزی که مال توست را از تو بگیرد؛ و تمام دنیا نمی‌توانند؛ چیزی که مال تو نیست را حفظ کنند..»🌿
فقط در حد کادوی تولد ...تو بحث قبلی هم که گفت زنم نیستی ک خرجت کنم وظیفه ندارم

شاید با لحن‌ بدی ازش خواستی ممکنه دستش خالی باشه اما در هر صورت خیلی گداصفته

ولی من خودم در کل با خرج کردن توو رابطه دوستی مخالفم...

ببین منم رابطه رو تموم کردم و می‌دونم چقدر سخته بخصوص اولشحالا دو سه روز تا یک هفته اول ممکنه کلا ند ...

میدونی موقع کات یجور حرف زد که انگار مقصر منم میگف اررره تو اخلاق نداری پول پرست روانیم کردی مقصر تویی ...

یجوری رفتار میکنه ک با خودم میگم نکنه راس میگه😔😔

شاید با لحن‌ بدی ازش خواستی ممکنه دستش خالی باشه اما در هر صورت خیلی گداصفتهولی من خودم در کل با خرج ...

نه با شوخی خنده گفتم والا ما ک ندیدیم تو کاری برای ما کنی

گف ولی ماشینم زیاد می بینه

میدونی موقع کات یجور حرف زد که انگار مقصر منم میگف اررره تو اخلاق نداری پول پرست روانیم کردی مقصر تو ...

بگو پول پرست کسیه که پسره ماشین براش خریده باشه و هرماه پنجاه شصت تومن بزنه به کارتش و سفر خارج ببرتش و سرویس طلا براش بگیره و...نه بگی یه شاخه گل بگیر بگه پول پرست

ولش کن بابا گدا بازی خودشو توجیه کرده

اینا توی زندگی مشترک هم همینن آب از دستشون نمیچکه

«از رها کردن نترس…هیچ‌کس نمی‌تواند چیزی که مال توست را از تو بگیرد؛ و تمام دنیا نمی‌توانند؛ چیزی که مال تو نیست را حفظ کنند..»🌿
بگو پول پرست کسیه که پسره ماشین براش خریده باشه و هرماه پنجاه شصت تومن بزنه به کارتش و سفر خارج ببرت ...

الان تو پیچ اینستامه بنظرت بلاکش کنم ؟ یا بذارم بمونه

هر زمانی که دیدی بهش برنمی‌گردی و واقعا ازش دل کندی بلاکش کن

بهترین کاریکه میشه کرد جدول بکشی یه سری کارا. رو هر روز انجام بدی

مثل ورزش، 20 دقیقه مطالعه، یک ساعت درس خوندن اگه محصلی، 

مرتب کردن اتاق

و هرکار دیگه ای

هر روز دیدن یک جلسه از دوره آفلاین

اینجوری درگیر برنامه و نظم زندگیت میشی

خیلی حواست از طرف پرت میشه

اوه میتونی یهذکلاس آموزش شرکت کن، ورزشی، مهارتی هنری، هرچی 

که تو هفته درگیر اون باشی

حتی کلاس آنلاینم عالیه 

منم این دورانو گذروندم البته مهمترین کاری که منو قوی کرد این بود به نمازم اهمیت دادم و شروع کردم هر روز دعاهایی مثل زیارت عاشورا خوندم

خیلی از لحاظ روحی قوی شدم