2777
2789
عنوان

نامزدم گفت چون شما دخترا ⛔️ دارید ما مردا باید خرجتون کنیم🤯

| مشاهده متن کامل بحث + 895 بازدید | 58 پست

ببین حتی اگه ۱۰ سال از عمرتو ریختی پای هرکسی هرجا که‌دودل شدی

مطمئن شدی آدم مناسبت نیست بیا بیرون از اون رابطه

اگه باهاش ازدواج کنی یک عمر خودتو‌ بدبخت کردی

میای تاپیک میذاری دنبال راه طلاق میشی

کسی که اجازه میده به خودش اینجوری خوردتت کنه عزت نفستو بیاره پایین به درد اینکه باهاش جهنمم بری نمیخوره 

‏در‌ من خری به گل نشسته.

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اگه یه درس از زندگیم گرفته باشم اینه که همیشه یه رابطه سمی رو کات کنی بهترش میاد

ولی ما دخترا چون اکثرا وابسته ایم و اعتماد بنفس نداریم تحت هر شرایطی میمونیم توی رابطه اشتباه و با همون آدم بدرد نخور به امید اینکه تغییرش بدیم ادامه میدیم

«از رها کردن نترس…هیچ‌کس نمی‌تواند چیزی که مال توست را از تو بگیرد؛ و تمام دنیا نمی‌توانند؛ چیزی که مال تو نیست را حفظ کنند..»🌿

انچه عیان است چ حاجت ب بیان است

بعضی وقتا خودمون مقصریم وقتی این ادم مشخصه که در شان تو و آیندت نیس چجوری جونتو براش میدی

الان ک زنش نیستی هیچ هزینه ای نمیکنه وای ب روزی ک بیفتین تو زندگی حسرت همه چیوب دلت میزاره

زن این بشی اخرش یا طلاقع یا عذاب

سمندون با موهای رنگ شده در دنیای موازی؛لطفا کامنت هامو با لحن تصویر پروفایلم تصور کنین تاثیر گذارتره

حالا من کاری ندارم ک باید واسه ات خرج کنه یا نکنه چون منم توو دوستیمون از شوهرم ب هیچ عنوان چیزی نگر ...

این حرف یعنی فقط زن در حد رفع نیازش می بینه

برای یه لحظه درد، یه عمر افتخار ارزشمند رو از دست نده!

جدا شدم ...فقط عصبانیم هی میگم برم ۴ تا حرف بارش کنم دلم خنک شه

بهترین ضربه که میتونی بهش بزنی اینه که بی سر و صدا و بی حرف ولش کنی

هرچی هم گف چیشد 

چرا یهو رفتی و... 

محلش ندی

این آدم نیست الان اینجوری میگه برید زیر سقف چی میگه