2777
2789
عنوان

هرچی دعا میخونم بختم باز نمیشه اشکال کار کجاست

| مشاهده متن کامل بحث + 393 بازدید | 54 پست
گور بابای کنایه های مردم یکی 20 سالگی ازدواج میکنه 30 سالگی جدا میشه یکی 40 سالگی بچه میاره به خدا ه ...

مردم ب درو ،خانواده تحت فشاریم

کسی ک میخواد دعواراه بندازع نیاد تایپکم رو بهم نریزه ممنونم❤به تایپک هام گیرندید ، سوال دیگرانو هم میپرسم اینجا💙  درخواست دوستی قبول نمیکنم  درخواست ندید🙏
دست خودمون نیست عزیزم.دور ازجان مادربزرگم صد سالش بود..میشه بگم گریه نکنم این دیگ پیر بود..یا پدرم ...

آفرین اینا دست خودمون نیست پس باید صبوری کنیم عین همون مرگ عزیزان . باید صبر کنیم خدا خودش به وقتش هر آنچه که باید رو بده

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

آفرین اینا دست خودمون نیست پس باید صبوری کنیم عین همون مرگ عزیزان . باید صبر کنیم خدا خودش به وقتش ه ...

دیگ نمتونیم صبر ، مطنعن باش دست خودمون نیست ، حتی دیگ شرایط موندن توخونه پدرم نداریم فکرخودکشی ایم وفرار

کسی ک میخواد دعواراه بندازع نیاد تایپکم رو بهم نریزه ممنونم❤به تایپک هام گیرندید ، سوال دیگرانو هم میپرسم اینجا💙  درخواست دوستی قبول نمیکنم  درخواست ندید🙏
دیگ نمتونیم صبر ، مطنعن باش دست خودمون نیست ، حتی دیگ شرایط موندن توخونه پدرم نداریم فکرخودکشی ایم و ...

نه بابا چه حرفیه خودکشی چیه فرار چیه بیا یه لکه ننگم توی کارنامت بذار چه حرفیه چند سالته

نه بابا چه حرفیه خودکشی چیه فرار چیه بیا یه لکه ننگم توی کارنامت بذار چه حرفیه چند سالته

وقتی دیگ مردیم چ لکه ایه..

همه ادمو فراموش میکنن..

😂😅اگه خیلی سطح بالا میخوای فرودگاه هتل کافه خیابون های که محل رفت امد پولداراست البته اینا پاسه اش ...

اونجابریم چی بگیم..

نه غریبه اس از دوتا شهر خیلی دور که هرکی میشنوه میگه مگه میشه قسمت آدمو تا کجا میبره . درصورتی که من ...

چجورپیدا شد خوشبحالت اوففف

با معرفی دوستای خانوادگیمون . چن سالته؟

نزدیک سی.

ولی دیگ وقت ندارم ، تنهامجرد اطرافم..

الان ویگ کسی معرفی نمکنه ..

ده ساله دنبالشم نتونستم پیداکنم.

کسیو یا نشد ب هر دری زدم.

دیگ همین امسالو وقت دارم دیگ خودکشی میکنم ب احتمال زیاد.. دیگ جای ندارم