2777
2789
طبيعي كه هستم بخوامم اونقدر تغيير نميكنم چون ن ميخوام موهام و رنگ كنم نه ارايش خيلي عربي يه چيز ساده

خب لنزم نذار پس

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

واقعا

اره دیگه

لنز میذارید با کلی تغییر یکی دیگه میشید بعد از عروسی در میارید باز یکی دیگه میشید

طبیعی باشید خب

لنز والا واسه ۱۵سال پیش بود با اون ابروهای شیطونی و نازک

الان دیگ همه سبک اروپایی و ساده نو نچرالن

ده سال دیگ دوس ندارم بچم منو با لنز و عجیب ببینه تو عکسا

تورو سننه؟

نميدونم چرا حس ميكنم ارايش با لنز تكميل ميشه😂😂😂

نه عزیزم

تازه خودتم چشمات رنگیه

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

ن رنگي نيس ولي قهوه اي روشنه به عسلي ميزنه بذار الان عكس چشمامو ميذارم

وا دختر عسلی رنگ نیست؟ 😅🤣

وا دختر عسلی رنگ نیست؟ 😅🤣

😂😂😂😂😂 چرا چشمام تو نور روشنه تو شب تيره تر 

شوهرم ميگ نذار يه موقع چشمات اذيت ميشه از صبح ميخواي با لتز بچرخي بعد ميگ لباستم سنگينه كلافت ميكنه

😂😂😂😂😂 چرا چشمام تو نور روشنه تو شب تيره تر شوهرم ميگ نذار يه موقع چشمات اذيت ميشه از صبح ميخواي ...

خب دیگه

هم اذیت میشی هم چشم خودت زیباتره

خب دیگههم اذیت میشی هم چشم خودت زیباتره

شايد نذارم ارايشگر خودش ميگفت ما پيشنهادمون به همه عروسا همين عسليه كه خيلي تفاوت كمي با رنگ چشم خودتون داره فقط چشمو درشت تر ميكنه