2777
2789

نگران نباش دیگه اسمش راز نیست 

آقا هستم ، تاپیکام در راستای افزایش آگاهی و پرورش افکار هست 🙏 ممنون میشم نظراتتون رو به اشتراک میذارید 🙏نظرات موافق باعث خوشحالی بنده میشه ، نظرات مخالف باعث پیشرفت بنده میشه 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چرا؟ میخوام قرآن ببرم قسمش بدم نمیگه؟

چون دیگه اسمش راز نیست 

راز تا زمانی راز هستش که گفته نشه ! 

قرآن و .. هم لازم نیست ببری باعث ناراحتی و .. میشه ! 

آقا هستم ، تاپیکام در راستای افزایش آگاهی و پرورش افکار هست 🙏 ممنون میشم نظراتتون رو به اشتراک میذارید 🙏نظرات موافق باعث خوشحالی بنده میشه ، نظرات مخالف باعث پیشرفت بنده میشه 

حالت بد بود با خدا حرف میزدی ، مینشستی سر سجاده زار میزدی ، با دیوار و یه ادم خیالی حرف میزدی

اخه ادم رازش رو بقیه نمیگه که اونم کی عروس ، اکثر عروسا دنبال یه حرفن برن کلاغ بازی مخصوصا برای شوهر

ایه الکرسی زیاد بخون امروز

ته دلتون آروم🌹 تاپیکم
میترسم خوب ببرم خیالم راحت بشه میترسم خیلی خیلی

🫤

انقد می‌ترسی اصلا چرا به زبون آوردی آخه 

خو ببر قرآن رو