2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چکار کنم قرآن ببرم بهش بگم اگه به مشکل برخوردیم نگو بازم نمیگه؟

نه نکن این کارو خیلی کارزشتیه

بعدشم بیخیال باش فک نکنه خیلی ضعف داری روای قضیه وگرنه بیشتر فکر سواستفاده به سرش میزنه بعدازیه مدتم دوسه ماه به خنده وشوخی بزن بگو یه مدت حال روحیم انقدبد بود همش هذیون میگفتم یه چیزایی الکی سرهم میکردم براخودم که واقعیت نداشت

بذارفک کنه برات اهمیتی نداره 

ما فرض کن تا ته تو فشاری و همه دارن دربارت حرف میزنن و زندگیت و خراب کردن راز همون عروستو نمیگی خودت ...

اگه دست رو قرآن بزارم نمیگم چون قرآن شوخی بردار نیست شرش دامنم میگیره 

عزیزم استرس نداشته باش اگ قران ببری بدتر ضعف دستش دادی اصلا دیگ هیچ وقت اون موضوع رو ب روش نیاروبازگو نکن بزارازذهنش پاک بشه بعدش همه ی ادم هاک مثل هم فضول نیستن شایداین بنده خدااصلاتااخرعمرش هم هیچی نگفت

عزیزم استرس نداشته باش اگ قران ببری بدتر ضعف دستش دادی اصلا دیگ هیچ وقت اون موضوع رو ب روش نیاروبازگ ...

ببرم چون ایمان داره به احترام قرآن شاید نگه وگرنه قطعا بعدا آبروم میبره بحث ابر هست 

آخه براش ثابت کردم چی شده

عزیزم چرااین کاربچگانه رو کردی آخه الانم همین کاری که میگم بکن آدم بدجنس اصلا قسم وقرآن حالیش نیست 

هزاربارم دست رو قرآن بذاره زهرشو میریزه 

فقط بیخیال باش بذارفک کنه برات اهمیتی نداره 

اینجوری احتمال گفتنش کمتر میشه

کافیه بدونه خیلی میترسی ناخودآگاه فکر باج گرفتن میفته 

حالااز هر طریقی 

اگه دست رو قرآن بزارم نمیگم چون قرآن شوخی بردار نیست شرش دامنم میگیره

گفتم تو بدترین شرایط شمام اون قرانو نبر فکر میکنه چقدر مهمه باهاش تهدیدتون میکنه
الان یه جوری رفتارکن انگار حالت بده و هی هذیون بگو بعدا بگو اون موقع مامانم بهمم ریخته حالم بد بد هی هذیون میگفتم
یا بهش نزدیک شو راز اونو بفهمم
یا اینکه قبل اینکه اون بگه تو خودت به بقیه بگو

عزیزم چرااین کاربچگانه رو کردی آخه الانم همین کاری که میگم بکن آدم بدجنس اصلا قسم وقرآن حالیش نیست ه ...

بحث آبرو هست بگه دیگه باید خودکشی کنم و تو دنیا نباشم تا این حد 

نمیخوام ناراحت یا نگرانت کنم ولی لازمه بدونی که صد درصد میگه، همین اتفاق برام افتاد و زنداداشم یه جو ...

چیزی هست گفتنش حتی به مامانمم باعث میشه تو دنیا دیگه نباشم تا این حد مهمه