2777
2789
عنوان

هفده سالمه دارم طلاق میگیرم از عصاب دستام سر شدن یه لحظه بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 474 بازدید | 22 پست
بخدا من انسان بدی نبودم شب تا صبح قرآن بالا سرمه کلی چله گرفته بودم قرآن نماز شب دعا باهمه خوب بودم ...

چون تجربه کافی نداری مردارو نشناختی .فک کردی همه چی شوهره؟

بیا برو جدا شو حداقل به درست برس هدف داشته باش .به خدا که همه چی شوهر نیست اونم تو هفده سالگی

فقط 29 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

شده مهریت یه هل پوک سیاه باشه ازش بگیر و از این کوه اعتماد به سقف جدا شو

نترس گلم مردش نیست اینکارو بکنه بنظرم داره بازار گرمی میکنه واسه خودش اما تو حواستو جمع کن دیگه باهاش ادامه ندی الان طلاق بگیری منفعته واست سخته اینو میدونم ولی فردا روزی دور ازجون بیماری گرفتی ازش میخای چیکار کنی؟

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما وقتی در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر میکنم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میزارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل نمیشه که حق با شماست🩷

درک نمیکنم اخلاق من چرا اینجوری طرف فقط بگه ی لحظه نمیخامت خودم تا پای طلاق میرم 

واسه چی داری میجنگی ؟؟؟؟؟واسه ی بی لیاقت ب خودت بیا شاید مغرور بودی بیشتر دنبالت بود 

همسننن منی دقیقا ولی من دو ساله عروسی کردم تو رو هم عین من زود دادنت چشماتو باز نکرده شوهر دادنت 

ولی عزیزم طلاق نگیری بدبختتتتتتتتتتتتتت میکنی خودتوووو هاااا اینو از منی بشنو که تحربش رو دارم البته شوهر من خیانت نمیکنه 

اگه طلاق نگیری تا اخر عمرتم هر روز تاپیک طلاق میزنی اون شوهرت هر کوفتیه ولش کن 

اگه دوسش داری هم ولش کن کسی که خیانت کنه لایق دوست داشتن نیستتتتتت 

بفهممم بفهمممم چی میگم بهت

همسننن منی دقیقا ولی من دو ساله عروسی کردم تو رو هم عین من زود دادنت چشماتو باز نکرده شوهر دادنت ولی ...

بخدا سخته هیچ پناهی ندارم فکرم فقط به مردن میره 

مامانم همش حرصم میده قرآن هر روز بالاسرمه چقد دعا بخون نماز بخون حدا منو چرا نمیبینه اخه 

حالم خرابه دوسش داشتم چرا منو دوست نداشت چی کم داشتم اخه من همش باهاش خوب. بودم ولی اون عوضی بود 

من از خودم تعریف نمیکنم ولی قلبم پاک بود خوبی همه رو میخواستم دلم صاف بود ولی آدم اشغال گیرم افتاد 

توروخدا برام دعا کن خیلی حالم بده 

اگه امضام رو میبینی دعا کن زود عروسیمونو  بگیریم خوشبخت شیم بریم سر خونه زندگیمون 🥺🙏❣️خیلی دوستون دارم مرسییی

بخدا سخته هیچ پناهی ندارم فکرم فقط به مردن میره مامانم همش حرصم میده قرآن هر روز بالاسرمه چقد دعا بخ ...

مامان منم اخلاقش بد بود وقتی اون خونه بودم هر فحشی میداد بهم ج.نده میگفت هر چی باید هر چی میگفت میگفتم چشم وگرنع کتکممم میزد