2777
2789
نمیخوام جریمه اش کنن ظاهراجریمه سنگینی هم داره هووف اینافقط مایه دردسرن 🤕

چرا نمیخوای؟

آقا هستم ، تاپیکام در راستای افزایش آگاهی و پرورش افکار هست 🙏 ممنون میشم نظراتتون رو به اشتراک میذارید 🙏نظرات موافق باعث خوشحالی بنده میشه ، نظرات مخالف باعث پیشرفت بنده میشه 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عذاب وجدان میگیرم ازیه طرفی هم حق الناس ایناهم وضعشون خوب

عذاب وجدان چیه 😳

کسی که داره خلاف می‌کنه و سلب آرامش بقیه میشه 

یعنی داره ظلم میکنه به بقیه 

کسی که ظلم می‌کنه ظالمه 

امام حسین : در مقابل افراد ظالم سکوت کنید در ظلم اون آدم شریک هستید ! 

پس وقتی سکوت می‌کنی خودت هم ظالمی 

و در حق خودت داری ظلم می‌کنی ! 

این اسمش عذاب وجدان نیست 

مهربانی بیش از حده 

آقا هستم ، تاپیکام در راستای افزایش آگاهی و پرورش افکار هست 🙏 ممنون میشم نظراتتون رو به اشتراک میذارید 🙏نظرات موافق باعث خوشحالی بنده میشه ، نظرات مخالف باعث پیشرفت بنده میشه 

عذاب وجدان چیه 😳کسی که داره خلاف می‌کنه و سلب آرامش بقیه میشه یعنی داره ظلم میکنه به بقیه کسی که ظل ...

درسته به مدیرساختمون میگم اون تصمیم بگیره

تامیتونی شادباش وبخند😍شادی اکسیرجوانی است
درسته به مدیرساختمون میگم اون تصمیم بگیره

یعنی شما می‌دونی صدا میده و دست کاری کرده 

مدیر نمیدونه؟

بعنی همه در نوع خودش دزدی و حروم خوری میکنه و جالبم اینجاست هیچ کس خودش اینجوری نمیبینه فقط مسولین اختلاستگر هستن..کسی نیست بگه همون مسول تو مادر یا پدر تربیت کردی حروم دادی مال مردم خود شد...یکی با این کارش پول برق ندادن حق الناس میکنه یکی میلیاردی....و همه میگن نگو به توچه  

بعنی همه در نوع خودش دزدی و حروم خوری میکنه و جالبم اینجاست هیچ کس خودش اینجوری نمیبینه فقط مسولین ا ...

برق نیس گاز ولی خب وضعشم خوب همیشه قبضاشون زیر۵۰۰تومن نیس همیشه هم اخطارومامور میاد

تامیتونی شادباش وبخند😍شادی اکسیرجوانی است
الان زنگ زدم به مدیرساختمون گفت میام صحبت کنیم فک کنم اونم فهمیده

اونم اگر دستش تو کار باشه هیچ کاری نمیکنه