2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

طرف وضعشم خوب 😑

اصلا مهم نی ! 

تو تماس بگیر بگو کنتر همسایه صداش زیاده 

ظاهراً دست کاری کردن و ... 

آقا هستم ، تاپیکام در راستای افزایش آگاهی و پرورش افکار هست 🙏 ممنون میشم نظراتتون رو به اشتراک میذارید 🙏نظرات موافق باعث خوشحالی بنده میشه ، نظرات مخالف باعث پیشرفت بنده میشه 

مامور یکی نیست ولی شماره اشتراک و شماره مصرفی که. یکی هست از داخل سیستم خودشون پیگیر میشن

ایناهمیشه قبضاشون میلیونی واخطارقطع هردفعه میان براقطع 😑

تامیتونی شادباش وبخند😍شادی اکسیرجوانی است
اصلا مهم نی ! تو تماس بگیر بگو کنتر همسایه صداش زیاده ظاهراً دست کاری کردن و ...

نمیخوام جریمه اش کنن ظاهراجریمه سنگینی هم داره هووف اینافقط مایه دردسرن 🤕

نه فک کنم خونه های نوسازاینجوریه مال ماده سال ساخت😬

ما که ۲۰ سال زندگی میکنیم دیجیتالیه 

وگرنه دیجیتالم نباشه مامور متوجه میشه امکان نداره ک نفهمه

صدسال ره مسجد و بُتخانه بگیری ...عمرت ب هدر رفته اگر دست نگیری ...بشنو سخن نغز تو از پیر خرابات ...ز هر دست ک دادی ز همان دست بگیری
ما که ۲۰ سال زندگی میکنیم دیجیتالیه وگرنه دیجیتالم نباشه مامور متوجه میشه امکان نداره ک نفهمه

نفهمیدن دیگه دوماه صداش رومخمه مخصوصااخرشبا وصبحا😑

نفهمیدم چیکار کرده؟

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما وقتی در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر میکنم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میزارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل نمیشه که حق با شماست🩷

کنتور چی ؟

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما وقتی در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر میکنم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میزارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل نمیشه که حق با شماست🩷

دستکاری شده شوهرم میگه من سردرنمیارم که قبض نیاد😬

کنتور برق ؟

مگه مامور نمیاد ؟