2777
2789
عنوان

غیبت مادر شوهر و خواهرشوهرمو کردم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 451 بازدید | 21 پست

منم همینجوری بودم و الان خانواده شوهرم اصلا دوسم ندارن

من مامان یه دختر شیرینم ک بزرگترین آرزوم شده حرف زدنش برای سلامتی دخترم و زبون باز کردنش صلوات بفرستین ای کاش بشه روزی ک با دخترم بگم و بخندم💔💜                           

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چه ربطی داشت شوهرم طرف منه میدونه حق با منه ولی من دوس ندارم بره به خانوادش چیزی بگه

به نظر من اشتباهه... چون من خودم بهش گفتم بردار شوهرم وخواهرش اینجوری حرفی بهم زدن... رفت بهشون گفت وباهاشون دعوا کرد که حق نداری ژن منو اذیت کنی.. تا الان بردارشوهرم باهام سر سنگینه🤦🏻‍♀️🙃

روز های خیلی خوبی تو راهه🧡🌱.... میشه برای خواهرم دعاکنید....❤🥺

شوهرم طرف منه گفت میرم به اونا تذمر میدم ولی من دوس ندارم از چشم همه بیفتم اه

یکی هم ک شوهرش پشتش اینجوری میکنه خب حتما دلخورت کزدن و پیش شوهرت گله کردی حالا اگه پشتت درنمیومدم میگفتی خونوادش ب من ترجیح میده ...

یعنی هی به شوهرت گله نیکردی هی شوهرتم میرفت بهشون تذکر میداد؟؟

اره تذکر ک چه عرض کنم بیشتر انگار میخواست راست و دروغ بفهمه

بعد هی دعوا میشد و هی منو از چشمشون انداخت

من مامان یه دختر شیرینم ک بزرگترین آرزوم شده حرف زدنش برای سلامتی دخترم و زبون باز کردنش صلوات بفرستین ای کاش بشه روزی ک با دخترم بگم و بخندم💔💜