2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

😔😔😔😔منم بعدخوردن داروهای محرک کلومیفن وآمپول هاش ام جی یه کیست فولیکار۳۵میلی توتخمدانم داشتم حتی دومافدم خوردم ولی تاخیردارم انقدگریه کردم میگم خدایاچرابه ماطبیعی بچه نمیدی که مجبورنشیم انقدآشغال بخوریم توعمرم کیست نداشتم پریودام منظم بوددیروزرفتم آزمایش دادم بتام ۵بودکله راهوگریه کردم

😔😔😔😔منم بعدخوردن داروهای محرک کلومیفن وآمپول هاش ام جی یه کیست فولیکار۳۵میلی توتخمدانم داشتم حتی ...

عزیزم ان شاالله خدا یه نی نی خوشگل بهت بده

من یه بچه دارم عزیزم دارویی چیزی هم نخوردم

۲۵ شهریور تاریخ اخرین پاکی میشه حدود سه ماه . بیبی هم زدم منفی بوده .البنه هم چینم منظم نیستم که هر ...

عزیزم بنظرم بهترین کار اینه بعد اینکه پریود نشدی اولین کار بری آزمایش بارداری بدی ببینی بارداری یا ن بعدش بری دکتر برای مشکل دیگه ای اگه وجود داره

۲۵ شهریور تاریخ اخرین پاکی میشه حدود سه ماه . بیبی هم زدم منفی بوده .البنه هم چینم منظم نیستم که هر ...

من همیشه زودتر از موعد پریود میشدم این بار نمی‌دونم چرا اینجوری چند روز دیگه نشدم میرم آزمایش ببینم جوابش چی میشه اگه منفی بود میرم دکتر ببینم مشکلم چیه

عزیزم بنظرم بهترین کار اینه بعد اینکه پریود نشدی اولین کار بری آزمایش بارداری بدی ببینی بارداری یا ن ...

بی بی اینا زدم گرچند میدونم احتمال صد در صد نباید داد . اینم بگم عمل جراحی بینی داشتم دو ماه پیش حدودا . گفتم شاید اثر بیهوشی چیزی باشه . این روزا دیگه باید بشم ببینم چجور پیش میره

بی بی اینا زدم گرچند میدونم احتمال صد در صد نباید داد . اینم بگم عمل جراحی بینی داشتم دو ماه پیش حدو ...

میگن مال بعضیا بیبی نشون نمیده تاپیک قبلمو بخون 

ان شاالله هرچی خیره برات پیش بیاد عزیزم