2777
2789
عنوان

دارم دق میکنم 😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 226 بازدید | 27 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عزیززمم احساساتی بودن زیادی ام خوب نیستا

آره واقعا بده 

همیشه ضربه خوردم ازش 

یعنی باورت میشه از پریروز که دیگه قراره نرم اونجا اینقدر گریه کردم انگار غم عالم رو دلمه

ما را به سخت جانی خود این گمان نبود...

ای وای خب عزیزم شما دبیری شاید هر سال تغییر کنه مددسه تون نباید انقد ب خودت فشار بیاری

آره ولی چون الان وسط سال این اتفاق افتاد بیشتر اذیت میشم 

ما را به سخت جانی خود این گمان نبود...

آره واقعا بده همیشه ضربه خوردم ازش یعنی باورت میشه از پریروز که دیگه قراره نرم اونجا اینقدر گریه کرد ...

باید روی مسیر جدید زندگیت تمرکز کنی عزیزم ، ایشالا که خیره. میتونی با شاگردات در ارتباط باشی تا بعد گذر چندین سال شاهد رشدشون باشی و لذت ببری. 😊

به هر حال جدایی در طول عمر هر کسی اتفاق میفته و باعث استقلال فردی و باز شدن مسیری جدید میشه.

اما در کل با جدایی موافق نیستم چون هر انسانی میتونه در جایی که بهش علاقه داره بمونه و رشد کنه