2777
2789
عنوان

وزنم اضافه نمیشه🫤😕

76 بازدید | 16 پست

هرکاری میکنم انگار نه انگار..قدم۱۶۹ وزنم ۴۳و خورده ای

گاهی اوقات میبینم ۴۴شدم فکر میکنم بلاخره اضافه کردم بعد دوباره فردا پس فرداش میبینم۴۳ شدم

نمیدونم چیکار کنم یه راهی پیشنهاد بدین 

من قدم ۱۶۸یا ۱۶۹ وزن مثل تو یه مدقع ۵۳ یه موقع ۵۴😑

چیزی از رحم تو این شهر ندیدم جاش اندازه روحیه‌ام، قوی‌ام برای دوییدن سریعم اولویت هدفام دوری از بقیه‌ست وقت یکمی تنهاییه دیگه وقت لش بازی نی سر بالایی ما واسه تو سر پایینی پیاده گاز بده بینم چند تا میری ؟#شایع

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دکتر تغذیه برو اسی خیلی کمبود وزن داری

رفتم فایده نداشت😂

البته سنم هم کمه برا همین کمبود وزنم اونقد زیاد نیست

ولی به خاطر یسری مشکلات مجبورم وزنمو اضافه کنم 

منم مى خوام كم كنم نميشهالبته دوسه كيلو

من قدیما ۵۷ کیلو بودم الان ۱۴ کیلو کم کردم ولی دیگه وزنم اضافه نمیشه..اگه وزنت کم نمیشه ورزش کن و رژیم سخت نگیر فقد فست فود و چیزای بد نخور

من قبلا ۵۷ بودم😂

چی شد اینهمه کم کردی یهو؟

چیزی از رحم تو این شهر ندیدم جاش اندازه روحیه‌ام، قوی‌ام برای دوییدن سریعم اولویت هدفام دوری از بقیه‌ست وقت یکمی تنهاییه دیگه وقت لش بازی نی سر بالایی ما واسه تو سر پایینی پیاده گاز بده بینم چند تا میری ؟#شایع
چی شد اینهمه کم کردی یهو؟

۷ کیلوی اول خیلی راحت بود

چون دوران کرونا که بچه بودم خیلی الکی هله هوله میخوردم و تحرک هم نداشتم فقد ورزش کردم و چیپس و پفک هم به اندازه خوردم 

اما ۷ کیلوی بعدی وزنم خیلی خوب بود حتی کمبود وزن هم داشتم اما وسواس گرفته بودم و میخاستم لاغر تر شم..خودمو کشتم همش ورزش میکردم هر ثانیه..خیلیم کم میخوردم برای همین الان یکم به مشکل خوردم

۷ کیلوی اول خیلی راحت بودچون دوران کرونا که بچه بودم خیلی الکی هله هوله میخوردم و تحرک هم نداشتم فقد ...

اصن من الان‌با این قد دوست دارم بشم ۵۶ بعد تو رژیم گرفتی دختر 😑😂

اصن من الان‌با این قد دوست دارم بشم ۵۶ بعد تو رژیم گرفتی دختر 😑😂

اخه من قدم هم کوتاه تر بود اوایل😁تازه میگم که من وسواس و اختلال خوردن گرفتم حتی هنوزم دلم میخاست لاغر تر شم ولی چون دکتر گفته سلامتیم کلا به خطر افتاده نگران شدم