2777
2789
عنوان

فردا کلی مهمون دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 374 بازدید | 34 پست

اگه مهمان هات درک دارن زنگ بزن کنسل کن 

برای من پیش اومده که مریض شدیم وتماس گرفتم با کلی شرمندگی کنسل کردم وگفتم به محض خوب شدنم دعوتتون میکنم ، بهم گفتن صدات که سرحاله داری بهانه میگیری و میخای نیایم خونت 😑

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خندم گرفت چه حرفی زدن بهت😅

آره قشنگ گفت صدات که به مریض ها نمیخوره وخوب سرحالی، منم گفتم اگه اینطور فکر می‌کنید پس هیچی دیگه بیاید ولی سزما خوردید گردن خودتون  

اومدن، منم حالم خراب، روز بعد صدام گرفته، از چشمام آب میومد اصلا یه وضعی، بعدش سرما خورده بودن وگفتن اومدیم خونت سرما خوردیم،

گفتم من بهتون گفتم، فکر کردید دارم میپیچونم 

به نظرت بد نمیشه؟اولین باره دارن میان خونمون خیلی بد شد اینجوری

نه عزیزم بد نمیشه دست خود آدم که نیست پیشامد هست . بگو بهشون فقط از این جهت که شما خدایی نکرده مریض نشین وگرنه در خدمتتون بودیم

نشاسته دارم،امتحان کردی تا حالا

مرتب استفاده میکنم گلم بدمزه هست ولی تحمل کن

صدسال ره مسجد و بُتخانه بگیری ...عمرت ب هدر رفته اگر دست نگیری ...بشنو سخن نغز تو از پیر خرابات ...ز هر دست ک دادی ز همان دست بگیری

به نظرم بگو مریضی نیان 

از صدات متوجه میشن... 

تازه خوش حال هم میشن 

اینجوری بقیقه هم مریض میشن

اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊
آره قشنگ گفت صدات که به مریض ها نمیخوره وخوب سرحالی، منم گفتم اگه اینطور فکر می‌کنید پس هیچی دیگه بی ...

تاوان دادن همشون😄بخاطر اذیت کردنت،منم فکر میکنم اگه بهشون بگیم نیان فکر میکنن داریم به دروغ میگیم،اولین بار هم هست دارن میان،ولی شاید تا ظهر اگه ببینم حالم داره بدتره میشه به همسرم بگم بهشون زنگ بزنه

خدایی نکرده اگه این ویروس جدیده باشه که منم گرفتم اولش با بی حالی بدن درد شروع میشه تا فردا بدتر میشی  مخصوصا اگه استراحت نکنی به نظر من هیچی با ارزش تر از سلامتی خود آدم نیست وقتی مریضی حال نداری چه اصراریه خودت زنگ بزن عذرخواهی کن بگو دفعه بعد در خدمتتون هستم