2777
2789
عنوان

سر بچه دار شدن با شوهرم دعوا کردیم

452 بازدید | 42 پست

من‌میگم حداقل یه خونه ای بخریم بعد بچه دار شیم شوهرم میگه خونه هم می‌خریم من دلم بچه میخواد بچه بیاد مسیولیتم‌بیشتر میشه بیشتر فکر خونه‌میکنم

از طرفی کل فامیل من پولدارن مثلا اونایی که خونشون دوخوابه اس بچه دار نمیشن که باید ۳خوابه بشه خونمون بعد الان من با خونه یک خوابه بچه دار شم چی میگن 

اجاره نیستیم بالای پدرشوهرمیم ولی خوب منم دلم میخواد بچم اتاق داشته باشه

مسخره ام نکنن🥲🥲شوهرم میگه شاید خونه خریدن طول کشید من چند سال باید آرزوی بچه به دلم بمونه

چیکارکنم؟؟سه ساله ازدواج کردیم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

راست میگی شما عزیزم اول خونه بعد بچه 

بچه بیاد تو این اوضاع اقتصادی خیلی سخته

میشه برای پدر بزرگم دعا کنید یک سال پیش (1402.3.19)تصادف وحشناکی داشتن (تو تاپیک هام قبلیم گفتم و عکس ماشین هم گذاشتم..)امروز 1403.5.22 پنجمین عملشون هست ولی هنوز خوب نشدن😭1403.6.3 پدر بزرگم رفتن تو کما 💔💔💔اما بعد سه ساعت  برگشتن😭 خدایااا شکرت ممنونم خدایا مرسی ک پدربزرگم برگشت 😭😭💔💔💔 مبشه اگر امضام رو می‌بینید صلوات بفرستید دعا کنین خوب بشن ؟.انشاالله شماهم به حاجت دلتون برسین🖤

بنظر من بچه بیار ، چشم و هم چشمی و مقایسه رو بریز دور ، جنم و عرضه و قدرت مرد خودت رو نگاه کن ، ببین توانایی بابا شدن داره یا نه !!! 

نظرات من خارج از زندگی شخصی شماست ، پس هر جور که خودتون میدونید توی زندگیتون انجامش بدین ❕️🌱

خیلی جالبه همسر منم میگفت بچه بیاد مجبورم بیشتر تلاش کنم زندگیمون خیلی بهتر میشه. 

البته خودم چند مورد به چشم دیدم چقد پیشرفت کردن البته حتما مرد باید زرنگ و با عرضه باشه

خانمای بچه دار این حرفشون راسته؟ 

بعد از بچه آوردن زندگی پیشرفت میکنه؟ 

ببین نگاه به حرف بقیه نکن،الان ممکنه صبرکنی چندسال بعد اگر بچه دار نشدی چی؟به نظرم سه سال بسه،دیگه بچه دار شو تا بچه سه چهار ساله بشه که اتاق مجزا بخواد ایشالا خونه جدید میگیری