2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

به نظرم کامل فرش کن سه تا نه بخر عالیه بعد ها بچه دار میشی سرامیک بچه راه بره اذیت کننده است براش هم زمستان سرده بچه که دمپایی نمی پوشه تو خونه تازه اول راهی کامل فرش کن

اگه برا مهمون منظورته که خونتو زشت نکن برا یه مهمون نهایتا یه زیراندازی زیرسفره ای چیزی میندازی

احتمالا مهمون زیاد داشته باشم حالا تعداد زیاد نه در حد خانواده شوهرم ۱۰ نفر اینا بعد فرش ۶ رو چون باید از طول بندازم عرص میشه ۲ متر برای همون نمیشه سفره انداخت 

فرشی بگیر که  کل خونه رو بگیر   ببین با ۹ متری پرمیشه یا ۱۲ یا ۶ 

من ۶ متری گرفتم دوتا جهازم پشیمونم چون بعدن دوتای دیگه گرفتم شنبه یکشنبه شده بودجه هم نداریم عوض کنم خونه تیکه تیکه دیده میشه با ۶ متری  

ولی با ۹ متری و ۱۲ متری یه دست و خوشگل میشه

رفاقت مثل سیبیل میمونه به هر کسی نمیاد...

فرشی بگیر که کل خونه رو بگیر ببین با ۹ متری پرمیشه یا ۱۲ یا ۶ من ۶ متری گرفتم دوتا جهازم پشیمونم ...

حتی ۲ تا ۱۲ هم جا میشه ولی کیپ کیپ میشه 

۹ متری از هر دیوار ۲۰ ۳۰ سانت فاصله میشه ۶ متری از هر دیوار ۵۰ سانت 

حتی ۲ تا ۱۲ هم جا میشه ولی کیپ کیپ میشه ۹ متری از هر دیوار ۲۰ ۳۰ سانت فاصله میشه ۶ متری از هر دیوار ...

ببین کدوم خوبه بین ۱۲ و ۹ متری  

۶ متری اصلا پیشنهاد نمیکنم چون دارم ۴ تا ۶ متری انداختم خیلی زشت شده😥

رفاقت مثل سیبیل میمونه به هر کسی نمیاد...

بله پر بشه بهتره از نظر من خونه کامل فرش باشه عالیه

خودم ۹ بیشتر موافقم ولی چون عرص خونه کم باید از طول بندازم بعد حس میکنم خونه خیلی دراز دیده بشه

۶ هم باید از طول بندازم ولی باز چون طولش کمتر میشه  میگم شاید بهتر باشه