2777
2789
عنوان

این توهینه آیا

| مشاهده متن کامل بحث + 232 بازدید | 23 پست
چقد حساسه و زود رنجه چیزی نگفتی که احساس میکنم حس تنهایی و دل شکستگی هم که داره واسه همین زود رنجیشه

به خدا کامنتم خیلی واضحه که میگم چون زن تنهایی دلیل نمیشه زندگی نکنی 😐

بعد آخه همه اینجا طبق تاپیک طرف جواب میدن خب 💀

هر وقت دیدی زیاد تو سایتم یادم بیار که اون من رو نمیخواد :) بگو گوشی رو بذار کنار کسی دوست نداره درست رو بخون :) یه آرزوی موفقیتمون‌ نشه؟🪽🩶

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چرا این سایت اپلو برا من نمیاره؟کلا لینکش برام ابی نمیاد که بخواد باز کنه

باید روش نگه داری بعد بزنی رو open

هر وقت دیدی زیاد تو سایتم یادم بیار که اون من رو نمیخواد :) بگو گوشی رو بذار کنار کسی دوست نداره درست رو بخون :) یه آرزوی موفقیتمون‌ نشه؟🪽🩶

نه اصلا

چند روز پیش توی تاپبک جواب به کاربری رو داشتم میدادم

استارتر گفت نه مشکل من این نیست, منظورم رو‌نگرفتی

منم گفتم : نه ، با تو نبودم ، با کاربر دیگه ای بودم

جواب داد: حالا بیا منو بخور

حیف که مجازی بود، اگه واقعی بود واقعا لهش میکردم 😅

خدایا خانواده ام رو به دستان قدرتمند تو میسپارم❤️

اومده یه چیزی بنویسه خودشو خالی کنه سبک شه

باید طاقت شنیدن نظرات مختلف رو داشته باشه

مثلا من خیلی نازک دل و حساسم برای همین هیچ وقت تاپیک نمیزنم که مبادا حرفی بزنم که کسیو برنجونم و یا بشنوم که خوشایندم نیست و ناراحتم میکنه اما وقتی نوشتم دیگه باید بپذیرم که همه مثل من فکر نمیکنن

و دیگه اینکه ما فقط  در حد یکی دو خط از طرف میدونیم نباید انتظار داشته باشه ما همه جوره درکش کنیم ، علم غیب که نداریم که مثلا الان فازش چیه خوشحاله ناراحته

تا رنج تحمل نکنی گنج نبینی   تا شب نرود صبح پدیدار نباشد  سعدی                                                  بله جناب سعدی اما رنج پایانی ندارد همچون نفس با من آمیخته است و با هر دم و بازدمی خود را به من نشان می دهد.....!
نه اصلاچند روز پیش توی تاپبک جواب به کاربری رو داشتم میدادماستارتر گفت نه مشکل من این نیست, منظورم ر ...

ملت رد دادن😂💔

اومده یه چیزی بنویسه خودشو خالی کنه سبک شهباید طاقت شنیدن نظرات مختلف رو داشته باشهمثلا من خیلی نازک ...

یه چی یاد گرفتن که قضاوت نکن 😐