2777
2789
عنوان

پسرم و شوهرم بدجوری دلمو شکوندن😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 6731 بازدید | 184 پست

عزیزم من باشم اگر می تونی بری خونه پدر و مادری جایی 

چون میگی همسرتم اینطور رفتار می کنه 

می ذاشتم می رفتم تا بفهمن تو زن خونه ای نه کارگرشون 

البته که از اول شوهرت اینطوری رفتار کرده اعتراض نکردی بچتم یاد گرفته 

اونم نسل الان که رو نداده طلبکارن وای به اینکه بگن و بهشون رو بدن 

خدایا بخاطر داشتن دوتا وروجک شیرین ازت ممنونم 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بهترین راه بی توجهیه توی اینجور مواقع

اصلا نگو حق با توعه یا چیزی فکر کن نمیشنوی بزار انقدر بگه خسته شه تو سرتو گرم کن به یه کتری یا تلوزیون ببین جوری که اصلا نمیفهمی چی میگه

خوب کردی زدیش از این به بعد هروقت دیدی داره خیلی بی احترامی میکن و ناسزا میگه تو هم بشو عین خودش مطمعن باش از الان ازت نترس برسه 18.19 سالگی تو رو میزنه و میگه از خونه میندازمت بیرون

یه مهندس معماری دانشجو  ارشد دانشگاه شیراز بدون سهمیه 😂

اگ شرایط رفتن و این داستانارو نداری 

با شوهر و پسرت سرد شو 

کارای خونتو بکن مث همیشه ولی برو تو لاک خودت محلشون نده 

تا بیان عذرخواهی کنن لااقل 

هرچند بعید میدونم شعورشون برسه

اون احمق‌هایی که اینجا کامنت گذاشتن میگن پسرتو مجازات کن و نمی‌دونم کتکش بزن و این چرت و پرتا و بریز دور اسی 

من خودم دانشجوی رشته مشاورم دارم بهت میگم این کار اشتباهه 

تربیتش کلاً اشتباهه از اول از بیخ و ریشه اشتباه بوده یه قسمتشم همین کتک زدن بوده 

وقتی اجازه داری همسرت بهت بی‌احترامی کنه یعنی بچه‌تم یاد می‌گیره اونم به خودش اجازه بی‌احترامی میده!

تا زمانی که همسرت شعور احترام گذاشتن رو بلد نباشه از بچت انتظار نداشته باش چون بچه‌ها تقلید می‌کنن 

اگر رفتار همسرت با خودت درست نشه رفتار بچه‌ات هم درست نمیشه و پس فردا میشه یکی مثل همسرت یه زن دیگه رو بدبخت می‌کنه

اقتدار یه مادر به کتک زدن و داد و بیدادش نیست 

به کنترل خونه و رفتارش با همسرشه اینا رو کاش بفهمید!

خوشا دردی که درمانش تو باشی ، خوشا چشمی که رخسار تو بیند ، خوشا آن دل که دلدارش تو گردی ، خوشا جانی که جانانش تو باشی و خوشا راهی که پایانش تو باشی"Ꮇ"🤍💍

نوجوونه به دل نگیر اما از این به بعد روی تربیتش بیشتر کار کن. نمی دونم قلق بچه ی شما چیه اما هر طوری شده یادش بده که مسئول کارای خودش باشه، لباس ورزشیش اگه کثیف بود باید می گفت، یه مدت لباساشو نشور بگو خودت گفتی تو هیچ کاری نمی کنی حالا ببین هیچ کاری نکردن واقعی چه شکلیه

یادش بده کارهاش رو خودش انجام بده بعد این بهش بگو باید لباسش رو خودش بشوره.سر حرفت هم جدی وایسا 

باید ازت حرف شنوی داشته باشه. 

الان نتونی جمعش کنی فردا که بزرگ شد دیگه اصلا نمیتونی

باباش باید باهاش برخورد میکرد 

میدونمبخدا میدونم مقصرمحتی بهش گفتم الهی بمیرم مامان مقصر منمولی یهو پرید بهماز اونور وقتی رفتن مدرس ...

😐

چرا گفتی مقصر منم؟ همونجا می گفتی مقصر باباته، اون وقت می خواست کیو مسخره کنه

بابا به خدا خیلی عجیب و زشته تو یه خونه لباسشویی نباشه، شوهرت انقد نفهمه؟!

من یه پسر دارم جاریم و خواهر شوهرم بچه هاشون همه دخترن به من گاهی میگن ما این جوری به بچمون گفتیم گو ...

خدا حفظش کنه برات عزیزم اره بخدا منم اطرافیانم که پسر دارن میبینم که حرف گوش نمیدن اصلا وگرنه خب مادر بنده خدا که داره کل توانشو میزاره وقتی بچه اهمیت نمیده مادر چیکار کنه البته دختر بچه هم داریم که از صد تا پسر شر تر و لجبازتر باشه ها یعنی نمیشه گفت همه ی دخترا خوبن