2777
2789

برای سرگرمی به نظرتون برم یا وقتم هدر میره آخه یکی بهم گفت نقاشی به چه دردت میخوره بری😂

اگه تاپیکام ناراحتتون میکنه ببخشید چون جز اینجا جایی برای درد و دل کردن ندارم🖤میشه شادی روح نامزد عزیزم فاتحه بخونید😔

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

برو خیلی خوبه. نیمکره های مغزت اوکی میشع دقتت بالا میره و...

افسردگی دارم

اگه تاپیکام ناراحتتون میکنه ببخشید چون جز اینجا جایی برای درد و دل کردن ندارم🖤میشه شادی روح نامزد عزیزم فاتحه بخونید😔
حتمااا بروبرای روحیه ادم خیلی خوبه کلاس هنری.

بخاطر افسردگی میخام برم ولی مشکلم همونه چون هرکار میخام بکنم میگم آخرش که چی

عالیهخودمم دارم میرمشادتر شدم

همین که چهره بکشی پول در بیاری و قاب کنی 

اصلا پول در نیاری اعتماد بنفست به سقف میریه

سال ۴۰۲ شروع یه زندگی جدید و تحول در من ...بینهایت خود جدیدم رو دوست دارم .💯

انقدر خوبه که نگو 

ببین وقتی تلاش میکنی یه طرح رو بکشی از وسطاش متوجه میشی که کاملا گم شدی توی نقاشی 

مغزت برای یه مدتی ساکته 

نه فکری هست نه نگرانی 

انگار بهت مسکن دادن 

یه نفر توی کلاس نقاشیم هست یه بار گفت نمیدونم مردم بدون نقاشی کشیدن چیکار میکنن 

هرچی آدم‌ هنری دورم دیدم انقدر آروم و متین صحبت میکنن قشنگ مشخصه نقاشی مغزشونو آروم کرده

انقدر خوبه که نگو ببین وقتی تلاش میکنی یه طرح رو بکشی از وسطاش متوجه میشی که کاملا گم شدی توی نقاشی ...

آفرین

امروز متوجه شدم حتی رانندگیم هم آروم شده

سال ۴۰۲ شروع یه زندگی جدید و تحول در من ...بینهایت خود جدیدم رو دوست دارم .💯

بخاطر افسردگی میخام برم ولی مشکلم همونه چون هرکار میخام بکنم میگم آخرش که چی

پس حتما برو

اتفاقا هرکاریو ادامه بدی حتماا خوبه و پیشرفت میکنی

به جای اینکه همش به اخر کار فکر کنی برو و از مسیرش لذت ببر

برای روحیت هم که عالیه

و قسم به امیدی که می روید از جای بریدگی زخم در تن💛🌱