2777
2789
اتفاقا نوره ی زرنیخ دار به شیمی درمانی طبیعی معروفه

اتفاقا حرفتون پایه و اساس علمی نداره

نمیخوام بری مقاله علمی بخونی

فقط کلمه زرنیخ رو سرچ کن

متوجه میشی که لمسش با پوست ریسک سرطان پوست داره، استنشاق بخاراتش ریسک سرطان ریه و خوردنش مرگ قطعی

قهوه قجری شنیدی دیگه؟

داخلش زرنیخ میریختن

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
اتفاقا حرفتون پایه و اساس علمی ندارهنمیخوام بری مقاله علمی بخونیفقط کلمه زرنیخ رو سرچ کنمتوجه میشی ک ...

عزیزم قرار نیست تو قهوه بریزیم و بخوریم

حتی کسایی که کیست سینه داشتن استفاده کردن و خوب شدن

قدیمی ها مرتب ازش استفاده کردن، بیماری نداشتن، عمراشون هم طولانی

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم قرار نیست تو قهوه بریزیم و بخوریمحتی کسایی که کیست سینه داشتن استفاده کردن و خوب شدنقدیمی ها م ...

یعنی با وجود اینکه تایپ کردم هم متوجه نشدی؟

گفتم تماس باهاش خطر سرطان پوست داره

حتی استنشاق بخاراتش وفتی با آب گرم ترکیب میشه هم خطر سرطان ریه داره

کسایی که توی معادن زرنیخ کار میکردن عمرهای خیلی خیلی کوتاهی داشتن،کافیه تحقیق کنید

و ارتباط نوره فقط با پوسته، ابدا امکان نداره درمان کیست که داخل بافت سینه هست انجام بده، هیچ کجا این چیزی که شما میگین اثبات نشده

تا سال ۱۳۲۰ امید به زنده موندن مردم ۴۰ سال بوده

پس عمراشون همچینم طولانی نبوده وقتی متوسط مردم بیشتر از ۴۰،۵۰ عمر نمیکردن

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
یعنی با وجود اینکه تایپ کردم هم متوجه نشدی؟گفتم تماس باهاش خطر سرطان پوست دارهحتی استنشاق بخاراتش وف ...

یعنی انتظار دارید چون فقط تایپ کردید نظرم رو تغییر بدم؟

استفاده از نوره هم مثل خیلی چیزای دیگه نظر موافق و مخالف داره

من در مورد امید به زندگی چیزی نگفتم

اگه توجه کنید نوشتم استفاده میکردن ، عمرشون هم طولانی بوده بیمار هم نبودن

چون دیدم کسایی رو با این طول عمر، اگه نوره این قدر کشنده بود اون اشخاص هم بالای صد سال عمر نمیکردن

اگه مقالات علمی با آزمایش رو موش ها در آزمایشگاه ها به دست میان ، طب سنتی طی هزاران سال از تجربه ی آدم ها به دست میاد، یعنی تجربی تر از علم تجربه ی امروزی

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)