2777
2789
عنوان

شوهرم میگه چرا پولو برداشتی بده ازش دلم کرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 636 بازدید | 22 پست
منم خواستم همینکارو کنم بهش بدم عوضی واسه زنه خدا میدونه چقدر خرج کردخ

عزیز دلم 

اگه درست گفته باشی

تقاص پس میده .. اونم بدجورررر

زندگی مثل سیگار میمونه🚬روشن ک شد""چه بِکِشی// چه نَکِشی //تا تهش میسوزه👍

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ببین من کاربر آقا هستم الانم اگر حرفی بزنم فوری کاربرا جبهه میگیرن اولا وظیفه شه خرجی بهت بده پس در این بحثی و شکی نیست ولی برداشتن یواشکی پول اصلا به نفعت نیست . برعکس خانمهایی که احساسی راهنماییت کردن که برنگردون من میگم برگردون ولی اون باید پول بهت بده.  بحث خیانت و ... جداست ربطی به این پول نداره

ببخشید ولی کارت خیلی زشت بوده بدون اجازه برداشتی خب وقتی میگی هر وقت بخوام میریزه این چه کاریه کردی خودتو توی چشمش خراب کردی منم بودم ناراحت میشدم بعد 2 تومن چی میکنه فوقش یه پالتو اصلا ارزش نداره

دنبال عیب و ایرادی ؟؟؟ به جای اینکه یه ذره بین دستت بگیری یه آینه دستت بگیر... 

ببین من کاربر آقا هستم الانم اگر حرفی بزنم فوری کاربرا جبهه میگیرن اولا وظیفه شه خرجی بهت بده پس در ...

موافقم 

دنبال عیب و ایرادی ؟؟؟ به جای اینکه یه ذره بین دستت بگیری یه آینه دستت بگیر...