2777
2789

ی سوال بچه ها گرفتن دعا گناه؟! کسی راجبش اطلاعاتی ندارع؟

اگر جدت برات مهمه لایک نکن):منو تعلیق نکنید!: جایِ دیگه ای برای رفتن ،برای گفتن ،برای خندیدن،برای درددل ندارم ،مَنمو یه نی نی سایت..):🌱🤚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ی سوال بچه ها گرفتن دعا گناه؟! کسی راجبش اطلاعاتی ندارع؟

نگیراصلاخوب نیست اگه برای خودت بگیری سنگینی واردزندگیت میکنی اگه برای دیگری بگیری حق الناس میفته گردنت وعواقبشوتوزندگیت میبینی

نباید گرفت یه جور شریک قائل شدن برای خداستمگر از قرآن سوره و حرز و... بنویسن و بدنگرچه خیلیا اگه دعا ...

نمی‌دونم ب کی پناه ببرم .رفتن سمت دعا و قرآن تنها چارمه.

اگر جدت برات مهمه لایک نکن):منو تعلیق نکنید!: جایِ دیگه ای برای رفتن ،برای گفتن ،برای خندیدن،برای درددل ندارم ،مَنمو یه نی نی سایت..):🌱🤚

نگیراصلاخوب نیست اگه برای خودت بگیری سنگینی واردزندگیت میکنی اگه برای دیگری بگیری حق الناس میفته گرد ...

تاپیکمو بخون ببین چقد در موندم 

میدونم عزیزم من خودم طلسم دارم ده سال پیش یه دعانویسی بهم دعا داد وای۴۵ روز درگیر انواع و اقسام دعاه ...

چ بد .متاسفم🥲

تاپیکمو بخون ببین چقد در موندم

میدونم چی میگی ۴۵روز سوره بقره بخون وبذارپخش بشه توخونه ایه ۳۳الرحمن روبه آب بخون ۷۰باربریزگوشه های خونه

اولین یکشنبه ی هرماه قمری غسل سوره توحیدانجام بده 

قبل اذان مغرب چهارقل به اسفندبخون دودبده به خودت وخونه

صبح ناشتابه اب ایه وَقُل جاءَ الحَقُّ وَزَهَقَ الباطِلُ اِنَّ الباطِلَ کانَ زَهوقا رو ۷باربه آب بخون بخور

میدونم چی میگی ۴۵روز سوره بقره بخون وبذارپخش بشه توخونه ایه ۳۳الرحمن روبه آب بخون ۷۰باربریزگوشه های ...

ممنون

خوابتوبگو

خواب دیدم تو خونه پر از پرنده ه هس.همه نوع پرنده بود هر کدوم ی مدل خیلی خوشگل بودن.بعد روشون چیزی پارچه انداختم تا  فرار نکنن تا بعد بگیرمشون. باز دیدم جای در خونه روی در وایسادن انگار که میخوان بیان داخل.در باز میکردم میومدن.تا اینکه بابام اومد همشون رو گرفتیم انداختیم تو قفس.

تعبیرش چیه؟ 

یکبار دیگه قبلا خواب دیدم یک پرنده رو انداختم تو قفس

خواب دیدم تو خونه پر از پرنده ه هس.همه نوع پرنده بود هر کدوم ی مدل خیلی خوشگل بودن.بعد روشون چیزی پا ...

تعبیرش دوتاحالته یا اینه که باعث گرفتاری یه عده آدم بی گناه میشی

یااینکه درگیری ذهنی ومشکلات زیادی داری که باعث میشه دلت بگیره ونتونی کاری انجام بدی