2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ناامید نباشباتلاق باتلاقم نیستبچه ها بزرگ تر میشن از باتلاق تبدیل به چاله ی بزرگ میشه 😁😁😁

خدای من 

دیگه کم اوردم 

دیروز از ۵ صبح بیدار شده 

امروز از ۶ 

میگرن دارم تا شب تز سردرد میپیچم به خودم 

ینی واقعا حق گفتی🙁☹️من ک یه دونه دارم هنوز راه نیفتاده دیونه شدم بقیه بنده خداها چیکارمیکنن

یه دیالوگی بود تو سریال زخم کاری که میگفت:«بعضی چیزا آخرش شاید خوب نباشه، ولی قشنگه»؛و چه آدمایی که میدونستیم رابطه با اونا، آخرش خوب نیست، ولی حفظشون کردیم چون روز و شبمون با اونا قشنگ بود 🙂

بزرگتر بشن دغدغه فکری مادر هم براشون بزرگتر میشه

بچه ی دوممه 

اولی کلاس دومه 

میدونم میگذره 

ولی الان نه شب خواب درستی دارگ نه روز میفهمم چکار میکنم‌از گیجی و سردرد 

یک باتلاقه

اونروزی منتظر بچه بودی و دعا میکردی و یادت بیار 

تاپیک‌های نی نی سایت و ببین طرف چجوری له له بچه میزنه ولی بچه دار نمیشه حالا به هر دلیلی یکی برای اینکه شوهرشو گیر بندازه یکی بخاطر پول یکی برای حسادت و رقابت با زنای دیگه فامیل 

خدا بهت صبر و قوت بده ان شالله میگذره زود ولی بخدا بچه من نزدیک ۴سالشه ماشالله هنوز شبا دوسه بار بیدار میشه نمیدونم همه اینجورین یا نه

توروُ دیدم وُ دیدِ من؛ به این زندگی تغییر کرد… همین لبخندِ شیرینت؛ منو با عشق درگیر کردشروعِ تازه ای؛ واسه منِ از نفس افتاده… خدا تورو جای همه نداشته هام؛ بهم دادهچه آرامش دلچسبی؛ تماشای تو، بم میده! تو ایده آل ترین خوابی؛ که بیداریِ من دیده!●♪♫نه نمیذارم که فردام؛ یه لحظه از تو خالی شه… تو بدم بشی؛ معنایِ بدی، واسم عوض میشه!●♪یه لحظه هم اگه دور شی؛ حواسم پیِ تو میره… هوا بدونِ عطرِ تو؛ برای من نفس گیره●♪♫ببین این عشقِ دریایی؛ دلمو حرفِ دنیا کرد… تو ثابت  که میشه؛ یه دریا توی دل جا کرد!●♪♫
ی سوال بچه ها گرفتن دعا گناه؟! کسی راجبش اطلاعاتی ندارع؟

اگه برا دفع بدی کسی باشه نه..اما اگر بخواهی باهاش بین دو نفر جدایی بندازی یا اختیار رو ازش بگیری که مثلا بیاد عاشقت بشه گناهه..

لطفا لایک نکنید مگر در مواقع نیاز
اگه برا دفع بدی کسی باشه نه..اما اگر بخواهی باهاش بین دو نفر جدایی بندازی یا اختیار رو ازش بگیری که ...

ن ب خدا .برا بدبختیامه تاپیکمو بخون 

اگر جدت برات مهمه لایک نکن):منو تعلیق نکنید!: جایِ دیگه ای برای رفتن ،برای گفتن ،برای خندیدن،برای درددل ندارم ،مَنمو یه نی نی سایت..):🌱🤚

منم دوتا بچه دارم تقریبا همسن بچه های تو دخترم کلاس دوم و پسرم دو سال و نیم

بچه داری خیلی سخته و منی که بخاطر شغل همسرم دست تنهام سختی هاشو بیشتر حس میکنم ولی اگه یه دقیقه فکر کنی اگه نبودن چی میفهمی همین که هستن خودش خیلیه خدا خودش کمک کنه بتونیم راحت تر بزرگشون کنیم

پاشو جمع کن . 

آدم بچه خودشو باتلاق میگه. اگه بد بود که دومی رو نمی‌آورید.تو هیچیت نیست بزار بچه رو پیش شوهرت و بگیر بخواب دو ساعت بعد پرانرژی بلندمیشی قربون صدقه باتلاق هات میری. والا

💚 صلوات برای سلامتی نی نیم❤ الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم