2777
2789
عنوان

دلم زندگی متاهلی میخواد 😁

| مشاهده متن کامل بحث + 1254 بازدید | 97 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هم سرکارم و میرم هم ماهی ۱۸ تومن درامد دارمماشین هم با کمک پدرم خداروشکر دارمچون دانشگاه نرفتم شدم ت ...

پس خدارو شکر اینجوری وقتی خانم مستقل و قوی باشی خودت نسبت به خودت حس خوبی داری از زنای مستقل و موفق خیلی خوشم میاد 

❤❤ اللهم صل علی محمد و آل محمد❤❤
وای منم عاشق غذای رژیمی ام

عزیزم شروع کن من الان ۲ سال غذای خودم از خانواده جدا کردم از لحاظ سلامت ، سبکی معده ،شفافیت پوست هر چی فکرش کنی بهترم غذای مثلا سنتی هم خواستم برنج رژیمی قهوه ای بدون نمک و روغن میزارم خورشت هم همینجور باز بدون روغن نمک فقط دریایی یا طبیعی صورتی و آبی نوشابه فقط آب گازدار اونم هفته ای یکی دو بار کلا واسه هر چیز بدی یه جایگزین سالم هست 

کاش تو اینجا بودی 💔

صندوق دار توی یه رستوران الهیه 🥲البته بیمه ندارم

مممنونم خیلی خوبه درآمد احیانا رستوران مال خودتون یا رفتی اونجا کار میکنی من فعلا کنکور میخوام بدم ولی دنبال راه درآمدم واقعا نیازه تو این دوره زمونه 

خدایا شکرت 🥺 💛💚🩷 خدایا عاشقتم دستمو بگیر 

۱۲ساعا کارمیکنی حداقل نه؟این حقوق ی شیفت نیس

نه بابا ۱۰ صبح تا ۶ شب 

۲ تومن هم پول بیمه هست که بجای بیمه ماهانه میگیرم 

۱ تومن هم انعام، 

نسبت به حقوقی که میدن رستوران همیشه شلوغه و منم دست تنهام 

مممنونم خیلی خوبه درآمد احیانا رستوران مال خودتون یا رفتی اونجا کار میکنی من فعلا کنکور میخوام بدم و ...

نه عزیزم من یک سال و نیمه اینجا کار میکنم

کارش سخته رستوران خیلی شلوغه منم دست تنهام 

نه بابا ۱۰ صبح تا ۶ شب ۲ تومن هم پول بیمه هست که بجای بیمه ماهانه میگیرم ۱ تومن هم انعام، نسبت به حق ...

کدوم شهری تهران همچینین حقوقی برا صندوقدار نیس

اقایون درخواست دوستی ندن  
نه عزیزم من یک سال و نیمه اینجا کار میکنمکارش سخته رستوران خیلی شلوغه منم دست تنهام

اهان اوکی 👌  خدا قوت موفق باشی چجوری استخدامت کردن چه چیزایی باید بلد باشی

خدایا شکرت 🥺 💛💚🩷 خدایا عاشقتم دستمو بگیر 

صندوق دارم از ۱۸ سالگیم حدودا یه سال و نیم

عزیزم نمیخوام توی دلت خالی کنم ولی رستوران شغل دائمی نیست ماه رمضون بشه تعدیل نیرو میکنن

خیلی جاها نامردن برای اینکه عیدی سال ندن نیروشون بیرون میکنن

خیلی به این شغل دائمی فکر نکن اینو کسی بهت میگه که برادرش دوازده سال یا یکم بیشتر رستوران کار کرده

جاهای لوکسم بوده ولنجک سربند خیلی جاها