خداییش برا دختر تنبل درس نخون حس فوق العاده ای هست. اما اگر دنبال سعادت و خوشبختی در آینده میگردی فقط و فقط دنبال مستقل شدن باش یه دختر قوی باش که رو پای خوشه و درآمد مستقل برا خودش داره حتی ناچیز.پس درست رو ادامه بده یا حرفه و هنری رو یاد بگیر. بعد از ازدواج میفهمی چقدر مهمه.
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
ولی من اینجوری نیستم خب اصلا تحمل دیدن یه مرد با بیژامه که داره قرمه سبزی درست میکنه و ندارم
اتفاقا میخوام بفرستمش باشگاه اونم به غذای سالم و رژیمی عادتش بدم مثلا ناهار سینه مرغ گریل شده با بروکلی آبپز و نون فیبر بخوریم دیگه غذاهای چرب و چیلی ایرانی فقط وقتی مهمون بیاد سفارش بدیم بیارن
زندگی متاهلی اینجوری که از صبح بشور بساب بپز آخرهم میگن چرا خسته ای حتی ساعت خواب و بیداریت دست خودت نیست حتی جای رفتن دست خودت نیست یه خدمات رسان بیست و چهار ساعته باید باشی مهربون تمیز که انگار واسه خودت هیچ تایمی نداری