2777
2789
عنوان

کنار شوهرم دارم گریه میکنم هم هیچی نمیگه چرا گریه میکنی

| مشاهده متن کامل بحث + 595 بازدید | 43 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

تو چرا

دندونام خرابه دوتا کیست تو لثه ام دارم که جراحی میخواد نه هزینه شو دارم نه وقتشو نه کسیو بتونه مراقب خودمو بچه هام باشه بتونم برم دکتر بیام 😓

به معنای واقعی نابودم😮‍💨

مادر یه عدد دوقلو دختر.👭..آقایون سایت درخواست و نظر نذارن مچکرم
اینکه مبگه بزار بمونه مامانمم تنااس لجم میگیره هیچب از من نپرسیده دبگ نمیزارم با شوهرم بره بیرون

به نطرم یکم شوهرتو به حرف بگیر با زبون خوش بگو دیگه نمیخوام پسرم بدون من جایی بمونه 

کلا سیب زمینیه؟

خیلی وقتا سیب زمینی 

زیاد نقشی نداره تو زندگیمون

همین که میره سرکار چیزی واسه خونمون میخره یا دکتری میبره خدایی نکرده

تا خدا بنده نواز اس به خلقش چه نیاز😉
چقدر بزرگش کردی خو نه مادربزرگشه دیگه،. الانم خوابه...اتفاقا براش تجربه خوبیه،. خیلی بچه ها خونه ماد ...

من همه ی تنهاییامو با دخترم پر کردم خیلی خیلی بهش وابسته ام

دخترر پاشو اشکاتو پاک کن مردا از شخصیت ضعیف خوششون نمیاد با این کاراهم محبت و توجهشون جلب نمیشه

❌درخواست دوستی ممنوع❌ غیرت خیلی خوبه ولی تا زمانی که کورت نکنه،روشنفکری هم خوبه تا زمانی که بی ناموست نکنه 👌دوستای قشنگم هرسوالی راجع به کاهش وزن داشتید ازم بپرسید خوشحال میشم راهنمایی تون کنم😍ن مربی ام نه دکتر تغذیه ،ولی  بخاطر کاهش وزن ۵۵ کیلوییم(ک با کالری شماری و ورزش بود) تجربه  زیادی در این زمینه دارم  💪😍

به نطرم یکم شوهرتو به حرف بگیر با زبون خوش بگو دیگه نمیخوام پسرم بدون من جایی بمونه

دخترمه 

اون طرف مامانش نمیاد طرف منو بگیره

مامانش خیلی باسیاست

دخترر پاشو اشکاتو پاک کن مردا از شخصیت ضعیف خوششون نمیاد با این کاراهم محبت و توجهشون جلب نمیشه

شوهر من تو بیشتر موضوعات سیب زمینیه 

بیشتر کارای خودش الویت داره