2777
2789
عنوان

چجوری مطمئن شم که این بیماری بخاطر گناهانمه❓️

| مشاهده متن کامل بحث + 353 بازدید | 46 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پس مومنی.چرا میگی مومن نیستی ؟

فک کردم مومن به مسلمونای خیلی خاص و مقرب خدا میگن

هیچوقت کسیو قضاوت نکنید،سرنوشت اونقدر دنبالتون‌ میکنه تا تو یه کوچه ی بن بست شما رو تو اون شرایط قرار بده...!

عزیزم با این سبک تغذیه و اب و هوایی ک ما داریم مشخصه ک کلی بیماری میگیریم بعدم کم کاری تیروئید ن خیلی خطرناکه ن اونقدر بده اصلااا همچی فکری نکن خدا بخشنده تر از این حرفاس ک با درد تاوان گناه رو از بنده اش پس بگیره اونم ی بچه ۱۵ ساله

❌درخواست دوستی ممنوع❌ غیرت خیلی خوبه ولی تا زمانی که کورت نکنه،روشنفکری هم خوبه تا زمانی که بی ناموست نکنه 👌دوستای قشنگم هرسوالی راجع به کاهش وزن داشتید ازم بپرسید خوشحال میشم راهنمایی تون کنم😍ن مربی ام نه دکتر تغذیه ،ولی  بخاطر کاهش وزن ۵۵ کیلوییم(ک با کالری شماری و ورزش بود) تجربه  زیادی در این زمینه دارم  💪😍

عزیزم با این سبک تغذیه و اب و هوایی ک ما داریم مشخصه ک کلی بیماری میگیریم بعدم کم کاری تیروئید ن خیل ...

نه گلم تیروئیدو نمیگم یه بیماری دیگست که خیلی آزار دهندست و زندگیمو مختل کرده، درسته تغذیمم‌مشکل داشت همش سردی میخوردم

هیچوقت کسیو قضاوت نکنید،سرنوشت اونقدر دنبالتون‌ میکنه تا تو یه کوچه ی بن بست شما رو تو اون شرایط قرار بده...!

فک کردم مومن به مسلمونای خیلی خاص و مقرب خدا میگن

نه هر کسی قلبی اسلام قبول داشته باشه میشه مومن.حالا این مومن اگه کامل عبادات انجام بده مومن کامل اگه مثلاً نماز میخونه میشه مومن فاسق.یا حجاب نگیره یا هر گناهی 

لطفا سوال شخصی نپرسید سولات معارفی و اعتقادی پاسخگو خواهم بود

همه چی بسپار به خدااین خدایی که من میشناسم خیلی بخشنده هستی مدت سعی کن به همه کمک کنی مطمینا اثر کمک ...

🌷🌷

نه گلم تیروئیدو نمیگم یه بیماری دیگست که خیلی آزار دهندست و زندگیمو مختل کرده، درسته تغذیمم‌مشکل داش ...

اصلا اینجور فکر نکن منم وسواس فکری دارم و ب شدت ازار دهنده اس با اینکه دارو مصرف میکنم بازم نتیجه مطلوب نگرفتم 

بازم خداروشکر میکنم ی بیماری بدتر گریبان گیرم نشده مثبت فکر کن عزیزم 

❌درخواست دوستی ممنوع❌ غیرت خیلی خوبه ولی تا زمانی که کورت نکنه،روشنفکری هم خوبه تا زمانی که بی ناموست نکنه 👌دوستای قشنگم هرسوالی راجع به کاهش وزن داشتید ازم بپرسید خوشحال میشم راهنمایی تون کنم😍ن مربی ام نه دکتر تغذیه ،ولی  بخاطر کاهش وزن ۵۵ کیلوییم(ک با کالری شماری و ورزش بود) تجربه  زیادی در این زمینه دارم  💪😍