2777
2789

از دیروز صبح دوباره دندون درد لعنتیم شروع شده هی دارم میمیرم .... خسته ام از گریه کردن سر درد گرفتم💔💔

مادر یه عدد دوقلو دختر.👭..آقایون سایت درخواست و نظر نذارن مچکرم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

زور داره ادم پول بده عطرش یکساعتم نمونه

یک ساعت چیه بگو دو دقیقه 

حالا تاپیک زدم نوشتن با این دلار پولی نیست 

بابا من دانشجو ام خودم کار میکنم مگه جقدر حقوق میگیرم آخه 

البته اینم خوندم ک بوش برای خود آدم عادی میشه 😑😐 اره؟ یهنی بقیه میغهمن

یه دختر شاد و پر انرژی ام که متوجه شدم خوشحالی من وابسته به دیگران نیس🦋، عزیزم تو بمیری هم هیچ کی براش مهم نی بعد تو برات مهمه که در موردت چی فکر میکنن؟😐 بابا تو خیلی عالی هستی ، بهترین لباس هارو بپوش برا خودت👗 ، بهترین جاها رو برو🎡، تلاش کن برا اهدافت ، اینو یادت نره که موفقیت واقعی یعنی اینکه تو تا لحظه ی آخر بجنگی ، لزوما رسیدن به معنای موفقیت نیس،  مهم اینه از تلاشت راضی باشی و شرمنده ی دلت نشی😉🍒اگه شکست عاطفی خوردی تو زندگیت ، بگو گور باباش ، من اصلا هدفهای مهم تر دارم تو زندگیم :) باید برم دنبال شون ، باید عالی بشم ک خودم راضی باشم از خودم نه دیگران❣ بابا تو خیلیی خفنی خوشگلی اعتماد به نفس داشته باش به کسی رو نده که تورو خورد و تحقیر بکنه🤍🧸 خودتو دوس داشته باش💓 در مورد خودم بخوام بگم عاشق اینم پولامو جمع کنم برم کنسرت😂😍  من به هرچیزی که بخوام می رسم:)💜🙃 خدایا شکرتت 🕊خواستم بهت یادآوری کنم که یادته چقدر بهخدا گفتیم خدایا فقط همین یه بار و خدا نهفقط همون یه بار بلکه صدها بار بعدش هم هوامونو داشت.پس بیخودی غصه نخور🪽🤍••

از این دست ریزا خریدی یا اصل خریدی؟

دست ریز چیه 

گرمی دیگه با سرنگ 

یه دختر شاد و پر انرژی ام که متوجه شدم خوشحالی من وابسته به دیگران نیس🦋، عزیزم تو بمیری هم هیچ کی براش مهم نی بعد تو برات مهمه که در موردت چی فکر میکنن؟😐 بابا تو خیلی عالی هستی ، بهترین لباس هارو بپوش برا خودت👗 ، بهترین جاها رو برو🎡، تلاش کن برا اهدافت ، اینو یادت نره که موفقیت واقعی یعنی اینکه تو تا لحظه ی آخر بجنگی ، لزوما رسیدن به معنای موفقیت نیس،  مهم اینه از تلاشت راضی باشی و شرمنده ی دلت نشی😉🍒اگه شکست عاطفی خوردی تو زندگیت ، بگو گور باباش ، من اصلا هدفهای مهم تر دارم تو زندگیم :) باید برم دنبال شون ، باید عالی بشم ک خودم راضی باشم از خودم نه دیگران❣ بابا تو خیلیی خفنی خوشگلی اعتماد به نفس داشته باش به کسی رو نده که تورو خورد و تحقیر بکنه🤍🧸 خودتو دوس داشته باش💓 در مورد خودم بخوام بگم عاشق اینم پولامو جمع کنم برم کنسرت😂😍  من به هرچیزی که بخوام می رسم:)💜🙃 خدایا شکرتت 🕊خواستم بهت یادآوری کنم که یادته چقدر بهخدا گفتیم خدایا فقط همین یه بار و خدا نهفقط همون یه بار بلکه صدها بار بعدش هم هوامونو داشت.پس بیخودی غصه نخور🪽🤍••

همش دارم به خدا میگم خدایا اگه پول ندارم‌ دندونامو درست کنم پول ندارم کیست لثه مو جراحی کنم...کاش حواست به منم بود نمیزاشتی به این روز بیفنم😓😓😓

همش دارم به خدا میگم خدایا اگه پول ندارم‌ دندونامو درست کنم پول ندارم کیست لثه مو جراحی کنم...کاش حو ...

میدونم سخته خدا کمکت کنه عزیزم

اگه میخک داری پودر کن یا بجوشون قرقره کن

یارب از هرچه خطا رفت هزار استغفار

منظورم همین بود ،هر جا خواستی بزنی اول یکم با وازلین چرب کن بعد عطر و بزن

تاثیر داره؟ من عطر ی بار دیگ‌خم زدم خودم متوجه بوش نبودم دوستم گفت چ عطری زدی 

ممکنه اینم همین جوری باشع 

میدونم سخته خدا کمکت کنه عزیزماگه میخک داری پودر کن یا بجوشون قرقره کن

خیلی سخته💔💔💔💔از شب بیدارم بالا سر بچه هام اشک ریختم...