من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
مدرسه🙃🥴شکر گذشت اون روزا تا چشتونو باز کنین میبینین دانشگاهم تموم شده 😮💨🌹بعد 17 18 مثله برق و ...
به ما میگفتن بیاید دانشگاه دیگه قرار نیست انقد درس بخونید
گولمون زدن
من از پنجم آبانه دارم امتحان میدم این هفته شیش تا امتحان پایان ترم دارم
اینا وعده سر خرمن بود
دروغ بود همش
واقعا مغزم دیگه داره جر میخوره از این حجم از امتحانات
آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛
الهی موفق باشی عزیزمحتما واحد زیاد برداشتی؟رشتت چیه؟
نه بابا اونقدرا هم واحد زیاد برنداشتم هجده تا فقط برداشتم خاستم بیشتر بردارم بهم ندادن دیگه
رشتم روانشناسی
کمرم شکست دیگه
آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛
منم دارم میخونم ساعت یک باید برم دانشگاه امتحان دارم هنوز ۳ تا فصل دیگه مونده🥲
کاش منم ساعت یک میداشتم یکم سرمو میذاشتم رو این بالش میکپیدم
الان دیدم عزیزم روانشناسی تئوریه همش🙃چیزی که من توش اصلا استعداد ندارم
من عاشقشم
ولی خب خیلی از کتاب ها و واحد هاش متفرقه هست و ربطی به رشتم نداره
و به نظرم اینطور که باید اصولش رو یادمون نمیدن