2777
2789
عنوان

قهوه خوردم

| مشاهده متن کامل بحث + 121 بازدید | 23 پست
امتحان دارم ساعت ۶ باید برم مدرسه خوابم نمیاد و فقط زبانم یلد نیستم و فقط دارم تو نی نی سایت میچرخم ...

نهمي؟ برا انساني فكر كنم ادبيات و مطالعات. و عربي. وديني اينا نمرشون مهم تره معدلتم بالاي18باشه خوبه

من رشتم تجربيه يادمه مشاور مدرسه ميگفت نمرات رياصي و علوم 14و15باشه رشته رو مياريد ولي خوب اينطور نيست علومم 20بود رياضيم17مدير اولش راضي نبود ثبتنامم كنه 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نهمي؟ برا انساني فكر كنم ادبيات و مطالعات. و عربي. وديني اينا نمرشون مهم تره معدلتم بالاي18باشه خوبه ...

اینو ول کن جدیدا زبانم اضافه شده 

میگم ترم اول زبان خراب شه ترم دو درست کنم میارم؟

شکستم درست بریدم قبول ! 😔❤️‍🩹 

اینو ول کن جدیدا زبانم اضافه شده میگم ترم اول زبان خراب شه ترم دو درست کنم میارم؟

نميدونم اطلاع ندارم ولي از من ي نصيحت خواهرانه حسابش كن برا هر درسي نگو الان خرابش ميكنم بعدا درستش ميكنم زبان نهم واقعا انچنان سخت نيست شايد برا شما سخت باشه ولي برعكس اسونه كلا برا هر درسي هميشه در طول سال تحصيلي بخون شب امتحان بموني اذيت ميشي برا زبان هم ويديو هاي تدريس اقاي حق نويس رو از اپارت نگاه كن 

نميدونم اطلاع ندارم ولي از من ي نصيحت خواهرانه حسابش كن برا هر درسي نگو الان خرابش ميكنم بعدا درستش ...

خوب صبحی امتحان دارم که دیگه خراب شد

شکستم درست بریدم قبول ! 😔❤️‍🩹