2777
2789
اره مشکلت اینه فقط نمیتونی بخوابی من ن زنده ام ن مرد میخوام بخوابم فکر خیال ول کن نیس کلا رد داده مخ ...

دقیقا خود منی 

بخون امضای منو 

خودمو پشت نقاب قایم کردم کسی نفهمه توی فکرم و دلم چه خبره چون نمیخوام کسی روی ویرونه هام برقصه 

خواب ندارم چون فکرم درگیره 

کل تاپیک هام تاپیک های به نظر دوستان یه علی بی غم دیونس که دلقکی بیش بیش نیست 

ولی چه میدونن چی داریم میکشیم از داخل 

کامل درک میکنم حرفتو دوست خوبم 

کلا رد دادم‌پس زیاد جدی نگیر‌

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دقیقا خود منی بخون امضای منو خودمو پشت نقاب قایم کردم کسی نفهمه توی فکرم و دلم چه خبره چون نمیخوام ک ...

میدونی حرفات که میشنوم حس میکنم من داره حرف میزنه .

با خودم دعوا کردم زد خورد کردیم ب چیزای دیگ روی آوردم ولی بازم این مَن درد میکنه ‌ حس میکنم دیگه از پسش برنمیام🥀🥀

M  

میدونی حرفات که میشنوم حس میکنم من داره حرف میزنه .با خودم دعوا کردم زد خورد کردیم ب چیزای دیگ روی آ ...

گور بابای دنیا که من ضعف نشون بدم‌و نتونم درستش کنم 

خیلی ها منتظرن زمین خوردن منو و ضعف منو ببینن خیلی ها دوست دارن روی ویرونه های من برقصن اشنا و غریبه نداره  ولی کور خوندن 

ارزوشونو باید به گور ببرن 

توهم نترس تنها نیستی قوی باش 

کلا رد دادم‌پس زیاد جدی نگیر‌