2777
2789
عنوان

جمع کنید خودتونو دوستان عزیزم

| مشاهده متن کامل بحث + 2071 بازدید | 178 پست
ولی اصلا امضاتو ندیده بودم:)

همین دو دیقه پیش امضامو نوشتم اخه =)

عضو کمپین ما باشید🌹 ایا واضحا در حق خواهرشوهرا در این سایت اجحاف میشود؟ ایا چون طرف عروسه هرچی بگه درسته؟ ایا از وجود انسان هایی که تا تاپیک راجب خواهرشوهر و برادر میزنی میان میگن به توچه رنج‌میبرید؟ ایا از وجود حامیان زنداداشان رنج میبردید؟ ایا از نبود منطق در این انسان ها رنج میبردید؟ عضو کمپین ما باشید. 🌹🙏 #حامیان_خواهرشوهر #ستاد_مبارزه_با_دشمنان_خواهرشوهر #منطق_را_پیشه_کنید [برای حمایت از ما هشتگ های مارا ابی کنید]

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره اما به اینم فکر کن که آدما مریض نیستن که پشت سر یه آدم خوب صحبت کنن حتما اون آدم بدیای زیادی بهش ...

یه سریشونم توهم خودشونه

مادر شوهرم بهم زنگ نزد پس از من بدش میاد باهام دشمنه این رفتارش بد بود اون لبخندش نماد فهش بود

از خودشون هم در میارن تا حدی

نام کاربری به دست خودم قرار داده نشده.

هرکی بدی کنه ، بدی هم میبینه ، اینا لابد خودشون عروس های عفریته ای هستن که با همه مشکل دارن 

شک نکنید 

این تایپیک و ترک نکنید 🤣

#حمایت_مادر_شوهر

جسمی در اینجا، قلبی در آنجا و خیالی بسیار دور.../ ✓کتاب بخون✓بازی های فوتبال اروپا رو ببین ✓فیلم جنایی ببین ✓برو سینما و شهربازی و عشق و حال ✓اخر شب هم با آهنگ بخواب 👈ولی احساست و به بقیه نسبت نده 😉عشق یعنی نگاه فلسفی داستایوفسکی به دنیا /جام‌های قهرمانی بارسا و یووه /فیلم های نولان و کامرون /وقتی سوار اسکیت یو شدی و جیغ میزنی/وقتی ذغال دستته و تابلو می‌کشی  /حس خوب آهنگ های ادل و در آخر هم وقتی سوار تاب اسکای شدی و خورشید داره غروب می‌کنه 🌞💫🪐 ❌درخواست دوستی پذیرفته نمی‌شود حتی شما دوست عزیز ❗ when we were young.....

نظر گرفتن درمورد رفتار باهاشون خوبه هااا 

ولی خدایی راست میگه طرف خواهر شوهرشو دزد میکنه این خیلی بده 

من خودم چندبار تو رفتار با مادرشوهرم نظر گرفتم از دوستان 

البته مادرشوهر من بد نیست فقط بیخیاله 

حامیان_خواهرشوهر😂# ❤

خواهرشوهر#  

عضو کمپین ما باشید🌹 ایا واضحا در حق خواهرشوهرا در این سایت اجحاف میشود؟ ایا چون طرف عروسه هرچی بگه درسته؟ ایا از وجود انسان هایی که تا تاپیک راجب خواهرشوهر و برادر میزنی میان میگن به توچه رنج‌میبرید؟ ایا از وجود حامیان زنداداشان رنج میبردید؟ ایا از نبود منطق در این انسان ها رنج میبردید؟ عضو کمپین ما باشید. 🌹🙏 #حامیان_خواهرشوهر #ستاد_مبارزه_با_دشمنان_خواهرشوهر #منطق_را_پیشه_کنید [برای حمایت از ما هشتگ های مارا ابی کنید]

هرکی بدی کنه ، بدی هم میبینه ، اینا لابد خودشون عروس های عفریته ای هستن که با همه مشکل دارن  ش ...

حامیان_مادرشوهر#  

عه اهاا

🥰🙏

حامیان_مادرشوهر#  

حامیان_مادرشوهر#  

جسمی در اینجا، قلبی در آنجا و خیالی بسیار دور.../ ✓کتاب بخون✓بازی های فوتبال اروپا رو ببین ✓فیلم جنایی ببین ✓برو سینما و شهربازی و عشق و حال ✓اخر شب هم با آهنگ بخواب 👈ولی احساست و به بقیه نسبت نده 😉عشق یعنی نگاه فلسفی داستایوفسکی به دنیا /جام‌های قهرمانی بارسا و یووه /فیلم های نولان و کامرون /وقتی سوار اسکیت یو شدی و جیغ میزنی/وقتی ذغال دستته و تابلو می‌کشی  /حس خوب آهنگ های ادل و در آخر هم وقتی سوار تاب اسکای شدی و خورشید داره غروب می‌کنه 🌞💫🪐 ❌درخواست دوستی پذیرفته نمی‌شود حتی شما دوست عزیز ❗ when we were young.....

داداشامون_بدبخت_شدن#  

مخالف_حامیان_زنداداشا# ن