2777
2789
عنوان

شوهرم الان اومد خونه

| مشاهده متن کامل بحث + 3913 بازدید | 167 پست
منک تو روش گفتم کاش موقع اومدن تصادف میکردی میمردی اصن یعنی هر حرفی گفتما 5عصر رف الان اومد کاش میمر ...

بله دوتا.چی بگم عزیزم درد بی درمون اعتیاد

یه جایی از زندگی نه راه پس داری و نه راه پیش.سخترین جای جهان آفرینش همینجاست.از این مرحله عبور کنی واقعا یه قهرمانی و قابل احترام.
اگه هر شب همینه باید فکر اساسی کنی البته طلاق راه آخره راه های دیگه رو رفتی ؟؟؟مثلا حرف زدن با خانوا ...

همه راه ها رو رفتم از بس من خوبم ک در مقابل همچین حرفام لاله هیچ جوابی نمیتونه بده تو روش گفتم کاش میمردی مجبور ب ادامه این زندگی نبودیم عرضه طلاق دادنم ک نداری غیرت هم نداری بشینی برام مردانگی کنی یعنی لال بود ها 

الارم گوشیمم خاموش کردم بچه ها لرن مدرسه نرن مهم نیست بچه های اونم هستن بهش کفتم وقتی وضعت اینه منم برای بچه ها یک طرفه تلاش نمیکنم دوس داری بفرستشون خودت مدرسه نداری نفرس مهم نیست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ارزش خودت رو با این حرفها پایین آوردی یه زن عاقل هیچوقت همچین حرفهایی از دهنش در نمیاد بسلامتی مادر ...

حقشه عزیز جای من نیستی شبا تنهایی نکشیدی 

تنها زندگی نکردی ک وجود مرد لازمت بشه 

اعتیاد ب چی؟ اینم معتاده اتفاقی فهمیدم قرص میخوره

هروئین

یه جایی از زندگی نه راه پس داری و نه راه پیش.سخترین جای جهان آفرینش همینجاست.از این مرحله عبور کنی واقعا یه قهرمانی و قابل احترام.