پرستوی_غمگین مدیر استارتر عضویت: 1402/10/20 تعداد پست: 3082 عنوان عذاب وجدان داره منو میکشه 79 بازدید | 5 پست امروز با یکی بودم یە نفر دیگە هم بە جمعمون اضافە شدهردوتاشونم سن بالادیگە نفر دومی داشت میومد،گفتم ااااە این چرا اومد،اصلا حوصلەشو ندارم ،اە اەەەە😖وقتی اومد انقد مظلوم بود،وااای چقد از خودم چندشم میشە 😔خدا منو ببخشە،از من بعید بود،گوە خوردم😔😔😔 دیروز | 02:44 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
اتوبان عضویت: 1401/08/18 تعداد پست: 8777 حق داری والا واسه ادم پیش میاد بعدش باهاش خوب رفتار کردی و پشیمونی همین ارزش داره 🚫آقایون درخواست دوستی ندید🚫پذیرفته نمیشود
پرستوی_غمگین مدیر استارتر عضویت: 1402/10/20 تعداد پست: 3082 حق داری والا واسه ادم پیش میاد بعدش باهاش خوب رفتار کردی و پشیمونی همین ارزش داره فایدە نداشتنفر اولیە حسمو درموردش فهمیدگفتم نکنە بعدا فکرکنە درمورد اونم همین افکار رو دارمغیر از اون،آخە نفر دوم اومدە بود بدهیشو بهم پس بدە 💔آی قلبم
اتوبان عضویت: 1401/08/18 تعداد پست: 8777 فایدە نداشتنفر اولیە حسمو درموردش فهمیدگفتم نکنە بعدا فکرکنە درمورد اونم همین افکار رو دارمغیر از او ... خوب من جات بودم همین حرفو به اولی میزدم میگفتم پشیمونم خیلی خانوم خوب و باشخصیتی هستن . 🚫آقایون درخواست دوستی ندید🚫پذیرفته نمیشود
پرستوی_غمگین مدیر استارتر عضویت: 1402/10/20 تعداد پست: 3082 خوب من جات بودم همین حرفو به اولی میزدم میگفتم پشیمونم خیلی خانوم خوب و باشخصیتی هستن . گفتمگفتم چقد پشیمون شدم از حرفم،درجوابم چیزی نگفت
اتوبان عضویت: 1401/08/18 تعداد پست: 8777 گفتمگفتم چقد پشیمون شدم از حرفم،درجوابم چیزی نگفت مهم نیست جواب بده مهم اینه تو اظهار پشیمونی کردی و اشتباهتو متوجه شدی 🚫آقایون درخواست دوستی ندید🚫پذیرفته نمیشود