2777
2789
عنوان

نمیدونم‌مسموم شدم یا سردمه لطفا دعا کنید برام

| مشاهده متن کامل بحث + 82 بازدید | 21 پست
غصه نخورید خوب میشید

خیلی ممنونم آبجی گلم🥹🥹🥹❤️‍🩹❤️‍🩹❤️‍🩹

سلام من اسم کاربری ها رو زیاد دقت نمیکنم و تو صفحه نمیرم مگر خیلی خاص باشه، اگه از لفظ محبت آمیز استفاده کردم و آقا بودین، من منظوری ندارم. ذهنیتم اینه که همه خانومن

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بگو چشم

دورت بگردم اومدم بیرون بعد سم پاشی 

آخه خوابگاهم جایی دیگه ندارم

حالا اومدم بیرون یه جایی مثل فروشگاه شبانه روزیه

نباید خوابید از طرفی نمیشه برگشت

برمیگردمم با اینکه هیچ جایی نیست تو اتاق یه زیر انداز دارم رو زمینه اینطوری دوباره نیشم میزنن

سلام من اسم کاربری ها رو زیاد دقت نمیکنم و تو صفحه نمیرم مگر خیلی خاص باشه، اگه از لفظ محبت آمیز استفاده کردم و آقا بودین، من منظوری ندارم. ذهنیتم اینه که همه خانومن
دورت بگردم اومدم بیرون بعد سم پاشی آخه خوابگاهم جایی دیگه ندارمحالا اومدم بیرون یه جایی مثل فروشگاه ...

خوب عزیزم پس فکر و خیال نکن چون هیچیت نیست قول میدم

تو که امضامو دیدی میشه دعا کنی به آرزوم برسم 😔🦋🙂
خوب عزیزم پس فکر و خیال نکن چون هیچیت نیست قول میدم

یوس بوس بوس🥹❤️‍🩹❤️‍🩹❤️‍🩹❤️‍🩹قربون تو بشم

میگم اجی تو خطتت رایتله؟

نه عشقم