2777
2789
عنوان

تغییر رفتار هم اتاقیم

153 بازدید | 26 پست

راستش من ۳ ماهی هستش با یکی دوست شدم وقتی اون هیچکسو نداشت و تنها بود ولی من دوست زیاد داشتم، خلاصه باهاش رفیق شدم و هم اتاقیم شد و صدمو براش گذاشتم که الآن خودمو نفرین میکنم که کاش میمردمو چنین کاری نمیکردم‌ چون بعد مدتی که با دوستای من اوکی شد ، به من کم محلی میکنه و از یه دختره دیگه تحویل میگیره و پیش من ازش تعریف میکنه،شما جای من بودین چیکار میکردین 

صدتو گذاشتی چکار کردی مثلا

سلام من اسم کاربری ها رو زیاد دقت نمیکنم و تو صفحه نمیرم مگر خیلی خاص باشه، اگه از لفظ محبت آمیز استفاده کردم و آقا بودین، من منظوری ندارم. ذهنیتم اینه که همه خانومن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هم اتاقییییی

من تو خوابگاه با هبچکس صمیمی نشدم نمیدونم شما هم موقعیتتون اجازهٔ این کار میده یا نه ولی الان میبینم بهترین راه بوده با اون همه ادم از فرهنگ های مختلف

نابودی اسراییل خونخوار و هرچی هرزهٔ بی بند و باره صلواااتتت😂لطفا از شیرینی های بچتون تاپیک بزنین😬دلمون گرفت بابا😑

زیاد انسان های بی ارزشو تحویل بگیری دیگه اونا تحویلت نمیگیرن .

طبیعیه بنظرم 

اخرشم همرو جمع میکنه پیش خودش و ممکنه ی اکیپ بشن و تورو ول کنن 

بعدشم تو دیگه ب کسی اعتماد نمیکنی و میدونی ازین ب بعد چیکار کنی و نیاز ب ما نداری 

کم کم همچیرو یاد میگیری 

گفتم نژاد پاکت؟گفتا که آریایی!گفتم از چه قومی گفتا که بختیاری!👑🎹

صدتو گذاشتی چکار کردی مثلا

مثلا بیشتر وقتا من غذا درست میکردم، وقتی حالش بد بود بهش انگیزه میدادم،تا کاراش کمکش میکردم بدون ذره ای توقع 

و همیشه براش دعا میکردم که خیر ببینه ولی اون چیکار کرد تا از تنهایی دراومد رفتارش باهام عوض شد 

مثلا بیشتر وقتا من غذا درست میکردم، وقتی حالش بد بود بهش انگیزه میدادم،تا کاراش کمکش میکردم بدون ذره ...

غذا رو درست میگی 

ولی بقیه چیزا رو هم اتاقیا وظیفه میدونن:(😭

سلام من اسم کاربری ها رو زیاد دقت نمیکنم و تو صفحه نمیرم مگر خیلی خاص باشه، اگه از لفظ محبت آمیز استفاده کردم و آقا بودین، من منظوری ندارم. ذهنیتم اینه که همه خانومن
زیاد انسان های بی ارزشو تحویل بگیری دیگه اونا تحویلت نمیگیرن .طبیعیه بنظرم اخرشم همرو جمع میکنه پیش ...

آخه چرا الآن شناختمش  ،بخدا حال روحیم خیلی بده

بی اشتهایی شدید گرفتم ،قلبم عمیقا شکسته،غذا از گلوم پایین نمیره

من براش هم رفیق بودم هم خواهر ،هیچی کم نزاشتم چرا اینجوری کرد ،یعنی من براش عادی شدم

هم اتاقی منم با کاراش خودشو از چشمم انداخت 

هم اتاقیییییمن تو خوابگاه با هبچکس صمیمی نشدم نمیدونم شما هم موقعیتتون اجازهٔ این کار میده یا نه ولی ...

منم ترمای پیش صمیمی نبودم ولی الآن بد ضربه خوردم ،

میخوام سوییتمو عوض کنم😭

آخه چرا الآن شناختمش ،بخدا حال روحیم خیلی بدهبی اشتهایی شدید گرفتم ،قلبم عمیقا شکسته،غذا از گلوم پا ...

این اولشه نگران نباش این دوران میگذره کم کم برات همه چیز عادی میشه میدونی بقیشو دیگه چیکار کنی فقط صبور باش زندگی همچیرو یادت میده تا تجربه نکنی درکش نمیکنی

گفتم نژاد پاکت؟گفتا که آریایی!گفتم از چه قومی گفتا که بختیاری!👑🎹

حساسیییی ولش کن بابا .. کو.ن لقش دیگه توام سرد شو باهاش

آخه رفته تو جمع دوستای قدیمیم ، و خیلی خودشو باهاشون اوکی کرده و از من داره فاصله میگیره

اونا هم به من میگن بیا تو جمعمون و مجبورم تو جمع اونم تحمل کنم