راستش من ۳ ماهی هستش با یکی دوست شدم وقتی اون هیچکسو نداشت و تنها بود ولی من دوست زیاد داشتم، خلاصه باهاش رفیق شدم و هم اتاقیم شد و صدمو براش گذاشتم که الآن خودمو نفرین میکنم که کاش میمردمو چنین کاری نمیکردم چون بعد مدتی که با دوستای من اوکی شد ، به من کم محلی میکنه و از یه دختره دیگه تحویل میگیره و پیش من ازش تعریف میکنه،شما جای من بودین چیکار میکردین
سلام من اسم کاربری ها رو زیاد دقت نمیکنم و تو صفحه نمیرم مگر خیلی خاص باشه، اگه از لفظ محبت آمیز استفاده کردم و آقا بودین، من منظوری ندارم. ذهنیتم اینه که همه خانومن
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
مثلا بیشتر وقتا من غذا درست میکردم، وقتی حالش بد بود بهش انگیزه میدادم،تا کاراش کمکش میکردم بدون ذره ...
غذا رو درست میگی
ولی بقیه چیزا رو هم اتاقیا وظیفه میدونن:(😭
سلام من اسم کاربری ها رو زیاد دقت نمیکنم و تو صفحه نمیرم مگر خیلی خاص باشه، اگه از لفظ محبت آمیز استفاده کردم و آقا بودین، من منظوری ندارم. ذهنیتم اینه که همه خانومن
من براش هم رفیق بودم هم خواهر ،هیچی کم نزاشتم چرا اینجوری کرد ،یعنی من براش عادی شدم
هم اتاقی منم با کاراش خودشو از چشمم انداخت
آخه چرا الآن شناختمش ،بخدا حال روحیم خیلی بدهبی اشتهایی شدید گرفتم ،قلبم عمیقا شکسته،غذا از گلوم پا ...
این اولشه نگران نباش این دوران میگذره کم کم برات همه چیز عادی میشه میدونی بقیشو دیگه چیکار کنی فقط صبور باش زندگی همچیرو یادت میده تا تجربه نکنی درکش نمیکنی
گفتم نژاد پاکت؟گفتا که آریایی!گفتم از چه قومی گفتا که بختیاری!👑🎹