2777
2789
عنوان

تغییر رفتار هم اتاقیم

| مشاهده متن کامل بحث + 155 بازدید | 26 پست
این اولشه نگران نباش این دوران میگذره کم کم برات همه چیز عادی میشه میدونی بقیشو دیگه چیکار کنی فقط ص ...

درسته ،میدونم میگذره ولی خیلی سخت ،میدونم برام عادی میشه

فقط میگم چرا اینجوری شد چرا اینقدر براش عادی شدم و شیفته ی آدمای جدید شد

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آخه رفته تو جمع دوستای قدیمیم ، و خیلی خودشو باهاشون اوکی کرده و از من داره فاصله میگیرهاونا هم به م ...

اگه با دوستای قدیمیت صمیمی ای که برو پیششون توام . عیبی نداره که 

یا حداقل بشین باهاش صحبت کن بگو حرف دلتو

اگه با دوستای قدیمیت صمیمی ای که برو پیششون توام . عیبی نداره که یا حداقل بشین باهاش صحبت کن بگو حرف ...

آره عیبی نداره،ولی رفتارای این آزارم میده تو جمع

یه بار بهش گفتم عوض شدی،خیلی بد برخورد کرد و گفت اصلا اینجوری نیست من عوض نشدم ولی اصلا اون آدم سابق نیست من کاملا درک کردم 

آره عیبی نداره،ولی رفتارای این آزارم میده تو جمعیه بار بهش گفتم عوض شدی،خیلی بد برخورد کرد و گفت اصل ...

خیلی به کسی بها بدی همینه .. اصلا اونی که خیلی تنهاس باهاش دوست میشی میفهمی جرا تنها بوده بخدا

درسته ،میدونم میگذره ولی خیلی سخت ،میدونم برام عادی میشهفقط میگم چرا اینجوری شد چرا اینقدر براش عادی ...

این بخشی از ذات ادماس خیلی هارو خیلی دیر میشه شناخت 

تازه اولته این فکرا طبیعیه کم کم بی احساس میشی نسبت ب این موضوع و ب عنوان تجربه استفاده میکنی و مث الان حسرت نمیخوری ک چرا اینطوری شد .

فعلا دوران سختیه تقریبا چند ماهی یا تا یک سال طول میکشه فکرت درست شه نسبت ب ادم ها

گفتم نژاد پاکت؟گفتا که آریایی!گفتم از چه قومی گفتا که بختیاری!👑🎹

خیلی به کسی بها بدی همینه .. اصلا اونی که خیلی تنهاس باهاش دوست میشی میفهمی جرا تنها بوده بخدا

ترم یک بود و من ترم ۶،رفتار هم اتاقیاش باهاش بد بود و من موقع امتحانای ترم پیش بهش میگفتم بیا اتاق ما درس بخون و با اینکه بقیه هم بودن ولی بهش محل نمیدادن ،الآن با یکی دو روز محل دادن اونا با من مثل قبل نیست و....

این بخشی از ذات ادماس خیلی هارو خیلی دیر میشه شناخت تازه اولته این فکرا طبیعیه کم کم بی احساس میشی ن ...

آره درسته،برام دعا کن مثل قبل شم،در حال حاضر مجبورم تحملش کنم با قلب شکسته و بی اشتهایی شدید گرفتم و حال جسمیم و روحیم خیلی بده 

آره درسته،برام دعا کن مثل قبل شم،در حال حاضر مجبورم تحملش کنم با قلب شکسته و بی اشتهایی شدید گرفتم و ...

امیدوارم ک حالت زودتر خوب شه .مطمینم از گذروندن این دوران پشیمون نمیشی در اینده

گفتم نژاد پاکت؟گفتا که آریایی!گفتم از چه قومی گفتا که بختیاری!👑🎹