2777
2789

هی یه زمانی بود میپرسیدیم هزار یا میلیون؟:)

کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

میترسم برم بخندن بهم بگن اخه ۸۰تومن طلا

چرا بخندن؟

اندازه پولی که داری بگیر به کسی ربطی نداره

هم اگه مراسمی باشه می تونی استفاده کنی هم یه جور سرمایه داری و ضررم نکردی

میترسم برم بخندن بهم بگن اخه ۸۰تومن طلا

خنده نداره گلم میتونی یه ست کامل یا نیم ست طلا بگیری ظریف و دخترونه 

یا یه النگو تک پوش یا دو سه تا ظریف و یا سایز متوسط بستگی به وزنش داره و اجرتش  یا حتی فقط یه انگشتر تقریبا سنگین بردار ببین از چی خوشت میاد 

طلا هی داره گزونتر میشه درسته نمیتونی چیز سنگینی برداری ولی سبک و شیک میتونی بگیری مهم اینه انتخاب خوبی داشته باشی