2777
2789

از وقتی که عکس این بازیگره رو دیدم عاشقش شدم 

اون موقع ها ۹ ۱۰ سالم بود اونم زیاد معروف نبود 

تو فانتزی های بچگی میگفتم میخوام زنش بشم 

بعد که بکم سر عقل اومدم دیگه سعی میکردم زیاد بهش فکر نکنم 

چون تا فکر میکردم  دوباره میرفتم تو اون حس و حال و فضای مزخرف عشق و عاشقی 

چندین سال گذشت من ازدواج کردم چند سالیه 

و اصلا اصلا تو این سالها به اون بازیگره فکر نکردم 

نه یدونه عکس ازش دارم سالهاست نه فیلم هاشو نگاه کردم نه فالوش دارم نه پیگیرشم هیچی 

ولی هر بار که اتفاقی حتی شده چندسال یکبار خبری ازش بشنوم یا عکسشو ببینم یه حال عجیبی بهم دست میده 

من این حس رو دوست ندارم دلم نمیخواد یه مرد غریبه رو تا این حد دوست داشته باشم کسی رو که حتی یکبار هم ندیدم 

و تازه خودمم متاهلم

بگید چیکار کنم اون حس دوست داشتنم نسبت بهش ازش بین بره 

نیایید راهکارهای الکی بدیدا من اصلا بهش فکر نمیکنم تو فضای عشق و عاشقی هم نیستم ولی ناخودآگاه یه حس خاص بهش دارم که  خوشم نمیاد

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خب اصلا چیزی نیست بزرگش کردی درحد کراش زدن عادیه خب 

نابودی اسراییل خونخوار و هرچی هرزهٔ بی بند و باره صلواااتتت😂لطفا از شیرینی های بچتون تاپیک بزنین😬دلمون گرفت بابا😑

نمیشه کاریش کرد 

هر زمانی این حس  اومد سراغت بشین یه گوشه حسابی بهش فکر کن بعدش بگو خب حالا که بهش فکر کردم حالا پاشم برم سراغ خونه داری و زندگیم.....!

التماس دعا برای برای یه جوون😭 خدا روقسم به آبروی پاک حضرت زهرا قسم هر کس دعا کرد خودش حاجت روا بشه❤️🙏

ببخش نمیتونم کمکی کنم چون درکی از یه عشق و عاشقی که هیچ اعتباری نداره ندارم 

دوس داشتن یچی 

دیگه عاشق شدن با وجود متاهلی ...

🚫آقایون درخواست دوستی ندید🚫پذیرفته نمیشود       

اتفاقا باید پیگیرش باشی و فالوش کنی سر شیش ماه دلتو میزنه

نه دلم نمیخواد اصلا راجبش حرف بزنم چه برسه فالوش کنم 

من فرد مذهبی هستم یکم از نظر من ایراد داره

ب شوهرت بیشتر محبت کن و تا جاییک میتونی هیج عکس و فیلمی ک اون بازیگر توشه رو نبین اما اگ بتونی نسبت ...

شوهرمو دوست دارم و تقریبا میشه ۶ ۷ ماه شاید بیشتر اصلا یاد این بازیگره هم نمی افتم فقط اتفاقی عکسی چیزی ازش ببینم انگار باز دوسش دارم