2777
2789
عنوان

خواهری کنید بگید

62 بازدید | 12 پست

من ی تجربه ی سختی شدم که ازش عبور نکردم که باعث شده از لحاظ روابط اجتماعی پایین بیام، حس میکنم توجه زیادی میخوام و کمبود محبت دارم.

خیلی حساسم و استرس و اضطراب دارم، توقع زیادی از اطرافیانم دارم که بهم توجه کنن و قاعدتا اونا زندگی ای دارن با مشکلات خودشون نمیتونن اون توجه زیادی که من میخوام رو بهم بدن. دوست ندارم از این کمبودها سمت پسر برم چون آسیب پذیرم‌ و صدمه هم بیشتره.

و الان فقط اینا رو میدونم.

نکته ای ، دوره ای، کتابی چیزی که کمک کنه از این مرحله بگذرم رو معرفی کنید یا بگید چجوری گذشتید.

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ببین فقط میتونم بگم زمان میتونه هم برات ی قاتل باشه هم ادم خوب مهم اینه تو ازش چچوری استفاده کنی ببین ارزش داره زندگیتو برای اینجور مسائل بزاری قطعا نه من خودم یکیو خیلی دوست داشتم و رفت ولی خوب ارزش ناراحت کردن منو نداشت بنابراین بعد ۱ ماه به خودم اومدم

ببین فقط میتونم بگم زمان میتونه هم برات ی قاتل باشه هم ادم خوب مهم اینه تو ازش چچوری استفاده کنی ببی ...

منم همچین ضربه ای خوردم، چیزی جز ی سری حرف نبود ولی ضربه رو زد.

ولی کسایی مثل آنیلیش آشنا شدم باعث شد یکم به خودم بیام.

و درست گفتی من تبر گرفتم دستم تمام آدمهای دور و برم رو عاصی کردم‌. نمیخوام اینجور باشم

منم همچین ضربه ای خوردم، چیزی جز ی سری حرف نبود ولی ضربه رو زد.ولی کسایی مثل آنیلیش آشنا شدم باعث شد ...

اگر که فک میکنی داری به اطرافیانت اسیب میزنی فقط ی بزگه بگیر دستت و بشین یبین چه کارای باعث اینکارت میشن و یک روزی رو معین کن مثلا ۲ ماه به خودت فرصت بده تا درستش کنی هر روزم به اون اشتباهاتی ک نوشتی نگاه کن

اگر که فک میکنی داری به اطرافیانت اسیب میزنی فقط ی بزگه بگیر دستت و بشین یبین چه کارای باعث اینکارت ...

درست میگین.

یجا می‌نویسمش و حسی که گرفتم رو نقاشی میکنم بعد میچسبونمش به دیوار تا همیشه یادم بندازه.

اینطوری همه هم متوجه نمیشن هم خالیش میکنم تو نقاشی.

سعی هم میکنم از حس خوبم نقاشی کنم.

بهترین راه حل🥰🥰🥰

اگه فک میکنی روانپزشک میتونه بهت کمک کنه مراجعه کنبعدم به خودت زمان بده و اینکه طرف پسرا نرو اصلا می ...

احتیاجی به روانپزشک نیست همون مشاور خوبه. یکی رو میخوام  گوش بده و از صحبتام نتیجه بگیره. روانپزشکا فقط دارو میدن