2777
2789
عنوان

چرا داغش هیچ وقت کم نمیشه❓

| مشاهده متن کامل بحث + 665 بازدید | 59 پست
باشه عزیزم من که بردار۱۷ سالم داوطلب تو جنگ تحمیلی شهید شده ما وطن دوست نیستیم شما وطن دوستیدموفق با ...

همنشین اولیا انبیا باشن، خیلی بهشون متوسل شو

شماهم موفق باشید

کاربری نمیدونم چندم🤔از نی نی سایت متنفرم🌱اومدم جواب یه بنده خدایی روبدم که طبق معمول و آزادی بیانی که موج میزنه،تاپیک ترکید😶بخاطرامضام تعلیق نکنن صلوات😐 حوصله بحث ندارم،حق باشماست دوست عزیز☺️حتی به غلط!
خیلی من باورنمیکنم آزاده و حقیقت جو باشی،ولی جذب ایشون نشی!اخلاصش هر روح جویای حق و بیدارمیکنه

من بعد خوابی که درموردشون دیدم واقعا از ته دل بهشون ایمان پیدا کردم

عاشق کشورم ایران عزیزم هستم🌹

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

در موردت رشته ت نه😂😂😂در مورد سردارهای گذشته ایران از جمله آریوبرزن و سورناو دل بسوزونی

مثل این میمونه درمورد همه مباحث تاریخ وشخصیتا تاپیک بزنم😒نیاز نمیبینم برای  اثبات حرفم به کاراگاه های سایت، زندگی و باورامو بریزم کف سایت

عزیزم شماهم تو تاپیکم نظر نده🌹

کاربری نمیدونم چندم🤔از نی نی سایت متنفرم🌱اومدم جواب یه بنده خدایی روبدم که طبق معمول و آزادی بیانی که موج میزنه،تاپیک ترکید😶بخاطرامضام تعلیق نکنن صلوات😐 حوصله بحث ندارم،حق باشماست دوست عزیز☺️حتی به غلط!
مثل این میمونه درمورد همه مباحث تاریخ وشخصیتا تاپیک بزنم😒نیاز نمیبینم برای اثبات حرفم به کاراگاه ه ...

متاسفانه نمیتونی تعیین تکلیف کنی کی نظر بده کی نظر نده😂

آهان فقط درمورد اشخاص خاص میتونی تاپیک بزنی 

فقط دیگه ادعای وطن دوستی و آگاهی به تاریخ کشور رو نکن

دیگه ریپلایتو باز نمیکنم

بای

متاسفانه نمیتونی تعیین تکلیف کنی کی نظر بده کی نظر نده😂آهان فقط درمورد اشخاص خاص میتونی تاپیک بزنی ...

به جهنم عزیزم که باز نمیکنی☺️

خیلی هم عالی

شما خییییلی از واقعیت دوریواقعا حوصله توضیح دادن ندارم خودت تحقیق کن.اول هم از سیاست حفظ مرزهای کشور ...

ببخشید از چه کتاب هایی برای خودتون الگو گرفتین ؟ شما مگه با چشم خودت دیدی که چیشده؟ میدونی تاریخو همه نوشتن و هرکی هرجور دوست داشته توش دست برده؟ بعد ببخشید سردارتون تو جنگ ساسانی و هخامنشی بودن چقد پیرن پس

میشه بدونم که از چی این اقا خبر دارین و میدونین ک ادم خوبی بوده چرا ی درصد فکر نمیکنید همش نقشه بودع ...

والا ما به نقشه و نقش بازی کردن اینجوری هم  قانعیم.اگر اینقدر قراره فرو برن تو نقششونو همچین کارهایی بکنن، ایشالا همه ما و باقی مسئولین همینقدر بازیگرای خوبی باشیم...

والا ما به نقشه و نقش بازی کردن اینجوری هم قانعیم.اگر اینقدر قراره فرو برن تو نقششونو همچین کارهایی ...

افتخار میکنیم جای بازیگرای که با بازیشون ادم میکشن نیستم😂