2777
2789

آرزو میکنم امام زمان ظهور کنه 🥺

خدایا شکرت 😍 گل پسرمو صحیح و سالم رسوندی بغلم ❤️😍 قول میدم امانت دار خوبی باشم ❤️ خدایا من می‌دونم حاجتمو میدی و دست رد به سینه م نمی‌زنی ❤️ خدایا تنها امیدم تویی مطمئنم نا امیدم نمیکنی ❤️

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

برمیگردم دوران دبیرستان

چرا؟ 

آرزوی من اینه این دوران تموم شه🥲

!وَ لَسَوْفَ يُعْطِيكَ رَبُّكَ فَتَرْضَیٰ  و خدا به‌‌ زودی به‌ تو‌ چیزی می‌بخشد که‌ راضی‌ میشوی..سوره ضحی / آیه۵.یکم فکر کن بهش...❤

شاید آرزو نمیشه گفت چون هر ماجرایی یه تجربه ای رو همراه خودش داره ولی دوست داشتم میشد زمان رو به عقب برگردونم و برگردم به دهه دوم زندگیم خصوصا سال ۹۴ و ۹۵ و یکسری ماجرا هارو یه جور دیگه رقم میزدم

خدا نکنه دردت ب نفسم. یکم دیگه تحمل کن ترامپ بیاد آزادی نزدیکه .حرف از ناامیدی نزن .🥺

چی؟🙂

!وَ لَسَوْفَ يُعْطِيكَ رَبُّكَ فَتَرْضَیٰ  و خدا به‌‌ زودی به‌ تو‌ چیزی می‌بخشد که‌ راضی‌ میشوی..سوره ضحی / آیه۵.یکم فکر کن بهش...❤