2777
2789
عنوان

چیکارکنم وزن‌کم کنممممم

75 بازدید | 17 پست

الان حدودا ۱ هفته اس که قند مصنوعی رو حذف کردم کلا. 

قدم ۱۵۳

وزنم‌۶۹‌ بود. این چند وقته خیلی کم میخورم. رفتم دیدم شدم ۶۵و ۷۵۰. دقیق یادمه چون ذوق کردم😂

الان دوباره امروز دیدم‌شدم ۶۶ و نیم

باشگاه نمیتونم برم وقت ندارم. تو خونه هم هی تنبلی میکنم وگرنه ویدیو ورزشی از یوتیوب زیاد دارم.

جونگکوک یه ورزش داره. هرکی انجام داده میگه بعد از ۱ ماه ۱۴ کیلو اینا وزن کم کرده. منم انجام دادم اصن فک کنم همینیم که کم کردم سر اون شد ولی واقعا پا درد بعدش نابودم کرد. بدون گرم کردن و سرد کردن انجام دادم البته‌. ۱۰۰ تا اسکوات داشت. با یه عالمه چیز میز دیگه ولی سختش همین بود..

نمیدونم اگه با گرم کردن و اینا باز انجامش برم پا درد میگیرم یا نه:)

میخوام بشم ۵۰. ینی ۱۶ کیلو کم کنم:)))))

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

۶۶ کیلویی😐😑😐

وای چقدر حالم بهم میخوره از چاقی🤢 

خدا جوری برات جبران میکنه که از شدتِ شوق، های های گریه کنی😉😎😎😎😌 #خدایا_شکرت که بهتر از چیزایی که ازم گرفتی رو بهم دادی، عاشقتم و با عشقت پادشاهی میکنم عزیز دلم......✌🏻💖 یک عدد نظر کرده خداوند هستم......😌🥰 تاپیکم با عنوانِ پس زخم هایمان چه رو از دست نده تا بدونی نور واقعا از محلِ زخم 

جونگکوک چیه حالا؟🤔

یه خواننده ای

عضو بی تی اسه

خیلی هیکلش خوبه مدل کلوین کوین عه

یه بار یکی از طرفداراش بهش گفته بود چیکار کنم وزن کم کنم. اونم یه برنامه ورزشی داده بود بهش که خیلی معروف شده بود و اینا

هه هه هه :))))))))))))کیم😃

خدایی خیلی تمرینات اون تخصصیه ماشالا به هیکلش😭

حالا کدوم تمرینش؟ من فکر میکردم فقط بدنسازی میزاره چنلش

همسر رسمی هان جیسونگ متاهل و متعهد💅🏻💖

خدایی خیلی تمرینات اون تخصصیه ماشالا به هیکلش😭حالا کدوم تمرینش؟ من فکر میکردم فقط بدنسازی میزاره چن ...

این امضای تو هی عوض میشه یا من توهم میزنم

دفعه پیش همسر یکی دیگه بودی

این امضای تو هی عوض میشه یا من توهم میزنمدفعه پیش همسر یکی دیگه بودی

بستگی به اهنگای قفلیم یا سریالایی که میبینم ممکنه عوض بشه

الان رو دور پارک جون هی ام👌💃

همسر رسمی هان جیسونگ متاهل و متعهد💅🏻💖