2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چه شکلی بود کجا دیدی

قبرستون پشت خونه س اذون مغرب داشت میداد با دوستم داشتیم برمیگشتیم خونه باهم دیدیم . یه کالبد تو خالی سیاه که مشخص بود سرش بالاس و بقیش بدن حساب میشه . بین زمین و هوا بود  زیر ۵ ثانیه محو شد 

من یه مدته هرکی ازم خوشش میاد یا من ازش خوشم میاد بعد یه مدت فوت میشه . تو همین یک ماه دوتا خواستگاری که داشتم جفتشون تصادف کردن و مردن . وارد رابطه هایی که میشم بی دلیل حس بد میگیرم و زود به یک ماه نکشیده سر دلایل مسخره تموم میشه واسه هرپسری میخواد نزدیک شم یه اتفاق میفته و منم نمیتونم دیگه عاشق کسی باشم . دوستان گفتن احتمال داره جن عاشق داشته باشم .

لبخند بزن   

من یه مدته هرکی ازم خوشش میاد یا من ازش خوشم میاد بعد یه مدت فوت میشه . تو همین یک ماه دوتا خواستگار ...

وای یاخداااا چرا پیگیر نیستی با یه روحانی صحبت کن شاید برات طلسم کردن

پاییز🍁🍂
من یه مدته هرکی ازم خوشش میاد یا من ازش خوشم میاد بعد یه مدت فوت میشه . تو همین یک ماه دوتا خواستگار ...

من چند مورد خواستگار داشتم که ادعای عاشقی داشتن و خوب بودن بعد ولم میکنن وقتی همه چی جدی شده کاش همین جور که بازیم می دن بازی هم بخورند...

ما به فضای مجازیی پناه می بریم که از سختیای دنیای واقعی خلاص شیم...