yasaminjoon مدیر استارتر عضویت: 1398/12/27 تعداد پست: 2603 عنوان خانومابرای ریزش وخارش سرچه پیشنعاددارین 40 بازدید | 6 پست میرم حموم انگارسرم مث بدن که چرک میده سرم اینطوریه ناخن میکشم لایه سفیدزیرناخنم راهنمایی کنین دیروز | 01:59 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
artur73 عضویت: 1397/08/07 تعداد پست: 6508 خارش نمیدونم ، ولی روغن زیتون عالی برا ریزش مو .بعد حمام موهات خشک کن بزن به موهات ک کف سرت ،فقط خیلی خودتو روغن مالی نکنی پوستهیِ ظاهری چه اهمیت دارد، درونَم ویران است.(عباس معروفی)
سعادتمندبزرگوار عضویت: 1398/11/10 تعداد پست: 74 ۱. شامپو کوکتونازول با روش مصرفی که روش نوشته + ۲. شامپو موی چرب این دو تا من رو نجات دادن و از تو همین دوستان نی نی سایت یادگرفتم. خدا خیرشون بده الهی
سعادتمندبزرگوار عضویت: 1398/11/10 تعداد پست: 74 برای من، زدن روغن به موهام خیلی بدترش کرد. بعدا فهمیدم برای اینکه موهام چرب بود، بیشتر باعث ریزش و خارش شده بود ..
yasaminjoon مدیر استارتر عضویت: 1398/12/27 تعداد پست: 2603 ۱. شامپو کوکتونازول با روش مصرفی که روش نوشته + ۲. شامپو موی چرب این دو تا من رو نجات دادن و از تو ه ... عزیزم ریزشت زیادبودبعدالان خوب شدی دیگه ازاون جرم های سفیدنیس
سعادتمندبزرگوار عضویت: 1398/11/10 تعداد پست: 74 عزیزم ریزشت زیادبودبعدالان خوب شدی دیگه ازاون جرم های سفیدنیس ریزش موهام تقریبا هشتاددرصد کمتر شده . قبلا همه جا مو بود.. روبالشی، روی فرش، رو لباس هام... الان خیلی خیلی بهتر شدم.انگار چربی باعث ریزش موهام شده بود
علیاتبار عضویت: 1403/10/02 تعداد پست: 679 یه پودر گیاهی هست بنام ابردوابرایرفع ریزش مو خیلی خوبهمندارماستفاده میکنم کاربر آقا