2777
2789
عنوان

دخترم به جای سرفه عطسه میکنه

88 بازدید | 22 پست

مریضه دکترم نبردمش چون هفکه قبل مریض شد خوب شد باز الان مریض شد همون داروها رو دارم میدمش احتمالا فردا ببرمش امپول بزنه دیگه ولی واسم عجیبه که در روز شاید ۴ تا سرفه بکنه ۴۰ تا عطسه واااااااااااااااقعا بخوام دروغ نگم ۳۰ تا عطسه رو میکنه دیگه تو خواب هم عطسه میکنه اخه چرا؟ اولین باره همچین چیزی میبینم هیچی هم نداره تو بینیش

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

سر و سینوس هاش و سرما زده واسه اونه یا میتونه حساسیت هم باشه

تمام مرده شویان راضی به مردن مردم هستند!!!😔 زندگی یک اثر هنریست نه، یک مسئله ریاضی بهش فکر نکن ازش لذت ببر🤩🤩یاد سهراب بخیر..!     آن سپهری که تا لحظه خاموشی گفت    تومرا یاد کنی یا نکنی.      باورت گر بشود گر نشود.   حرفی نیست.   اما نفسم میگیرد در هوایی که نفس های تو نیست
کاش به بچه ها آنقدر دارو ندیدمرتب آبمیوه و سوپ بدید

والا از خدامه دارو نخوره نمیخوره اصلااااااااااا هرچی درست کردم این مدت ریختم گول هم نمیخوره هر وعده وعیدی هم بدی نمیخوره