2777
2789
عنوان

بنظرتون عاقلانست ک با دوتومن لپ لپ بخرم

| مشاهده متن کامل بحث + 738 بازدید | 94 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اخه میگه ی سطل میخوام منظورش اینه تعدادش زیاد باشه و گرنه خودش ماهی س چهار بار شایدم بیشتر دونه ای ل ...

نمیدونم والا.به نظرم یه کیمدی بگیر چون بزرگه دوست داره

هرجای دنیایی دلم اونجاست. من کعبه مو دور تو میسازم. من پشت کردم به همه دنیا. تا رو به تو سجاده بندازم❤️  ❤️
بچه نیست خیلی بنظرم بده یه چیز بدرد بخور تر پولتو میریزی اشغالی با خرید لپ لپ حالا اگه 3 4سالش بود آ ...

افرین منم نظرم اینه

خودم بودم دیر تر به ارزوش میرسوندمش.

برادر زاده ی خودم هرچی خواسته براش خریدن الان یه چیزایی میخواد و پولایی حروم میکنه که اگر جمشون کرده بود تاالان ۱۰۰ گرم طلا داشت.

قرار نیست بچه هر چی گفت بگی باشه.باید یکم نه رو بشنوه که بعدا توی جامعه نه شنید افسردگی نگیره

خدای مهربونم سیپورت
از لپ لپ متنفرم و خدا لعنت کنه سازندگانِ لپ لپ رو که چقد حروم خورندختر منم گیر میده هر دفعه ۲۰۰_۳۰۰ ...

اره دختر منم ماهی چند بار میخره بخدا همشم میندازه دور قشنگ میتونه پولاشو جمع کنه طلا بخره ولی گوش نمیده

افرین منم نظرم اینهخودم بودم دیر تر به ارزوش میرسوندمش.برادر زاده ی خودم هرچی خواسته براش خریدن الان ...

آفرین دقیقا همینه

ما که کلی نه شنیدیم از بچگی

الآن بازم افسرده این انقدر نرسیدیم به هرچی که خاستیم

وای به حال این نسل

دعا کنید که با همسرم خوشبخت بشم تازه نامزد کردیم ❤️.    برای خوشبختی من و همسرم صلوات بفرستین 😘
اره منم میگم بزار هیجان این اتفاق براش بمونه باز میگم قراره همشو بریزه دور و عاقلانه نیس گیر افتادم

نه عزیزم بگیر براش میتونی لپ لپای ارزون تر بگیری حالا لازم نیست قیمت دو تومن لپ لپ بگیری

ای جونم اره بنظر خودمم جالب میشه

آره گلم ازش فیلمم بگیر 

من بچه بودم از بابام تو بازار مشهد انگشتر خواستم گفت از دستت میفته گم میشه برام گردنبند خرید ولی من انگشتر میخواستم هنوزم یادم نرفته...

چای گیجی وسط کافه ی دنیا بودم قند لبخند تو پیش همه محبوبم کرد دور کردند تو را تا که مرا سرد کنند تلخی بی کسی ام قهوه ی مرغوبم کرد...
خب وقتی ارزوشه اگه من بودم حتما میخریدم دختر من اسکیت دوست داره ولی مناسفانه نتونستم براش بخرم سال د ...

عزیژم دختر منم خیلی دوس داش پارسال خودش با پولاش گرفت انشالله بزودی بخری براش

کیمدی نمیدونم کدومه سرچ میکنم میخوام ده بیستا بگیرم ک قشنگ ذوق کنه

اسم لپ لپ میاد ته ته دلم یجوری میشم قابل گفتن نیس حسش.

میدونی من عین دختر شما همسنش که بودم مغازه دار سرکوچه میاورد ولی ما پول نداشتیم بخریم بچهای دیگه میخریدن.😔😔

آرزوی خرید لپ لپ همیشه ته ته دلم مونده.

بخر براش نزار وقتی رسید سن من این حس بد تو وجودش باشه.

بزار ارضا بشه با یه سطل لپ لپ  توروخدا😭😭😭😭😔😔😔😔

تو مجتمع شاپرک ی مغازه اسباب بازی خارجی بود از این لپ لپای گنده داره فکر کنم اونا ارزش خرید داشته ب ...

اره بخدا از دم چیزای بیخودی و پلاستیکه مسخره و همه تکراری

آره گلم ازش فیلمم بگیر من بچه بودم از بابام تو بازار مشهد انگشتر خواستم گفت از دستت میفته گم میشه بر ...

منم دلم ی نوع خاص از عروسکا میخواست 

برام طلا میخریدن 

هیچوقت فراموشم نشد 

پول جمع کردن ب جای خود 

میگن نباید بچه رو لوس کرد 

اما یوقتایی چه اشکال داره به خواست بچه باشه

.

بچه نیست خیلی بنظرم بده یه چیز بدرد بخور تر پولتو میریزی اشغالی با خرید لپ لپ حالا اگه 3 4سالش بود آ ...

اره خودمم ی دلم میگه بخرم ی دلم میگه پول دور ریختنه ولی نمیدونمم چیکار کنم ک ب همون اندازه خوشحالش کنه