2777
2789
عنوان

نخ بخیه جا مونده از عمل بینی

44 بازدید | 9 پست

دو سال پیش بینیمو عمل کردم 

بعد حالا یه مدت میومدم غذا بخورم یهو دماغم تیر میکشید بعد دیگه خوب شد منم بیخیال شدم تا اینکه الان چندروزه سرما خوردم هی آبریزش بینی داشتم هی دماغمو میگرفتم و اینا بعد الان یهو دیدم یه نخ بخیه آبی درازی از دماغم اومد بیرون 

خیلی دراز بود یکمشو کوتاه کردم .چکار کنم عفونت نمیکنه ؟

میخام برم پیش دکترم برام بکشه نخ بخیه رو 

ولی الان نگران شدم .نکنه در نیاد و تو پوستم گیر کنه؟

کسی تجربه داشته؟

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

یه تکه مونده بود ؟ من یه نخ بخیه مونده

یه تامپون اندازه دو بند انگشت🙄

اول فک کرده مغزش زده بیرون گرفته کشیده عین کش کش میومده بعد از تو بینی تا گوشه چشمش درد گرفته میگفت حس میکردم دارم رگ چشمو میکشم باهاش دراورده زیر آب گرفته شسته دیده تامپونه🤣🌹

یه تامپون اندازه دو بند انگشت🙄اول فک کرده مغزش زده بیرون گرفته کشیده عین کش کش میومده بعد از تو بین ...

ای بابا 

منم الان بعده دو سال دیدم یه نخ بخیه جامونده باید برم بکشم 

چجوری متوجه شدی؟

من نه یکی از آشناهامون 

میگفت همش یطرف بینیم میگرفت آخریا سرما خوردم کلا کیپ شد آب گرمو پر کرده از بینی داده تو محکم فین کرده چن بار یهو یچیز شلنگ مانند از بینیش آویزون شده🙃