2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

پسر ننش:

نانا نشسته بودیم  پیش بعد خالم پسر خالمو بوس کرد دخترش قهر کرد بعد خالم برگشت گفت ببین خالت هی پسرشو و بوس می‌کنه ولی خواهرش  ناراحت نمیشه اونم گفت ناراحت میشم ولی به روم نمیارم مامانم گفت داداشت رابه راه رد میشه از پیشم بغلم می‌کنه بوسم می‌کنه ولی تو نمیکنی که بعد دیگه هیچی نگفت😂

راست میگه من میبینی داره ظرف میشوره میرم بوسش میکنم بغلش میکنم کلن در هر حالتی اینجورم باهاش

نانا:

خیلی دوسش داری خوب

پسر ننش:

ازم ناراحت بشه میرم اینقدر می‌شینم پیشش مسخره بازی در میارم تا بخنده آشتی کنه

هیچوقت نمیزارم کسایی که دوسم دارن ازم ناراحت باشن

همه کار میکنم تا آشتی کنن

از دلشون در بیاد

ولی اونی که برام مهم نیست ناراحت بشه به تخمم نیست یه کاری میکنم بدتر ازم ناراحت بشه😂😂

ی دخمل ناناز

نانا جان تو خودت هنوز نانایی و ۱۷سالته

ب دوز پسر فک نکن هنوز بچه ای و اونم کیس مناسبی نیس چون مستقل نیس و وابستگی داره

☆ کاربری دونفره☆•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙